Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Για τον χρυσαυγίτη που τράβηξε όπλο στο Αιγάλεω…

Επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό, ας πούμε λίγα λόγια για τον φουσκωτό που τράβηξε όπλο κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αλληλεγγύης στις καταλήψεις που έγινε τη περασμένη εβδομάδα στο Αιγάλεω.

Ο συγκεκριμένος τύπος όπως αποδείχθηκε μετά από μια μικρή… έρευνα είναι αστυνομικός. Υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ Αθηνών και το παρατσούκλι του είναι «αντουβγιανός» το οποίο πιθανότατα προέρχεται από τη σωματική του διάπλαση.

Ο «αντουβγιανός», λοιπόν, είναι γνωστός χρυσαυγίτης (με κομματική ταυτότητα) και προκαλεί συνέχεια με τη συμπεριφορά του. Δεν διστάζει να υμνεί ανοιχτά τον Χίτλερ ως τον «άνθρωπο που αν τον άφηναν θα είχε ενώσει την Ευρώπη», χαιρετάει ναζιστικά και η γκαρνταρόμπα του είναι γεμάτη από στρατιωτικά ρούχα και μπλουζάκια με φασιστικό ή/και ρατσιστικό περιεχόμενο.

Το τελευταίο σοβαρό πρόβλημα που δημιούργησε είναι όταν τσακώθηκε με συναδέλφους του από την Κρήτη στους οποίος ανέφερε πως «αν δεν υπήρχε το κωλόνησο τους η εξέλιξη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα ήταν διαφορετική καθώς δεν θα είχαν καθυστερήσει τα στρατεύματα της Βέρμαχτ να φτάσουν στο βόρειο μέτωπο»!

Ανάλογη συμπεριφορά επιδεικνύει και στη γειτονιά που μένει τόσο αυτός όσο και η γκόμενα του η οποία επίσης είναι χρυσαυγίτισσα και ήταν και εκείνη παρούσα στο περιστατικό που έγινε στο Αιγάλεω.

Οι δυο τους κυκλοφορούν σε δρόμους και πλατείες τραμπουκίζοντας οποιονδήποτε μετανάστη βρεθεί στο δρόμο τους ενώ επιτίθονται και σε όσους/όσες αντιδρούν στις ρατσιστικές επιθέσεις

Στοιχεία τόσο για τον ίδιο τον «αντουβγιανό» όσο και την δράση του υπάρχουν και μάλιστα αρκετά. Δεν είναι η σωστή ώρα να βγουν ακόμα…

Θα επανέλθουμε.
Μέχρι τότε όμως καλό είναι να θυμόμαστε πως “άλλο πράγμα είναι η Ελληνική Αυγή και άλλο η Χρυσή Αστυνομία”.
Καλό θα ήταν να μην τα μπερδεύουμε…

http://mavromelanos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου