Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Γυαλια-καρφια τα γραφεια της Χ.Α. Αλιμου χθες το βραδυ!

 Άγνωστοι εισέβαλαν στα γραφεία της νεοσύστατης Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στα Νότια Προάστια, τα οποία βρίσκονται  επί της Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο, τα ξημερώματα της Κυριακής και τα εκαναν γυαλια καρφια.

 
Ο λαος δεν ξεχνα, τους φασιστες τους κρεμα!

12 σχόλια:

  1. Μη λέτε μαλακίες! Αν τους κρεμάσουμε, θα είμαστε τα ίδια ΣΚΑΤΑ μ' αυτούς! Να τους απομονώσουμε πρέπει να χωθούν ξανά στην τρύπα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο ανώνυμος. Η βία δεν είναι λύση. Πρέπει να απομονωθούν και να αντιμετωπιστούν σαν αυτό που είναι: Προβληματικά άτομα. Μη γίνουμε ίδιοι παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε, μπορεις σε παρακαλω να μου παραθεσεις ενα ιστορικο παραδειγμα οπου ο φασισμος νικηθηκε με ειρηνικα μεσα; Με τον διάλογο ή την προσευχη;

      Διαγραφή
  3. Για τους φασίστες η βία είναι λύση, γιατί πολύ απλά έτσι διαλύεις το βασικό τους ιδεολογικό όπλο, την δύναμη που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν, με την οποία θα επιβάλουν το δικό τους "δίκαιο".

    Κοινώς οι φασίστες ποντάρουν στην ανασφάλεια των ανθρώπων και τον φόβο τους, με μια εύκολη ρητορική, ότι δεν φταίτε εσείς, φταίνε οι άλλοι, οι ξένοι, οι προδότες, οι άλλοι γενικώς. Οπότε ελάτε μαζί μας που είμαστε δυνατοί και θα σας σώσουμε.

    Όταν λοιπόν σπάς τους φασίστες, αποδομείς αυτήν ακριβώς την επιχειρηματολογία τους κι επομένως τους συντρίβεις κυρίως ιδεολογικά. Δεν έχουν πλέον επιχειρήματα για να βγουν να πουν στον κόσμο, τους έχεις αποδομήσει πλήρως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε εγώ είμαι υπερ της βίας αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει τρόπος για να εξαλειφθεί το φαινόμενο αυτό.. Και σίγουρα πρέπει να εξαλειφθεί κάπως! Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και φανατισμένοι σε πολύ μεγάλο βαθμό! Εντάξει δε μιλάμε απαραίτητα για εκτέλεση. Και να φύγουν όμως απο το προσκήνιο θα συνεχίσουν να φέρονται ακραία προς κάποιες ομάδες ανθρώπων έστω και σε ατομικό επίπεδο! Φυσικά όσον αφορά τη βία μη ξεχνάμε πως και αυτοι έτσι λειτουργούν και φροντίζουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε θεωρούν πως τους απειλεί.. Και ως γνωστόν η βία φέρνει βία! Η δική μας βία θα είναι απάντηση στη δική τους! Και στο κάτω κάτω δε γουστάρω να φοβάμαι να πω τη γνώμη μου ελευθέρα μη τυχόν και φάω σκαμπίλι απο κανέναν χρυσαυγούλη που θα θιχτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia oso kai na erxomaste se mia antiparathesi antipalotita metaksi tous o kommatikos mixanismos tha sinexizei na ipostirizei to katestimeno enos sapiou politikou diaionismenou sistimatos dioti min ksexnate pos theloun aftoi na ta xoun kala me ta kentra eksousias tin politiki kai tin ektelestiki tou kratous diladi an kapios o opios den einai entagmenos se kapoia organosi kai mi xaraktirizetai mavro provato kai tin plironei afto ithela na po

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξύλο μέχρι να κάτσουν σε αναπηρικό καροτσάκι! Κόψιμο χεριών και δημόσιο φτύσιμο μέχρι να γίνουν σούπα! Και λίγο λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην λέτε μαλακίες ρε.. τι όχι στη βία..Βία στη βία των φασιστών...
    Αμα βγούν αυτοί στην εξουσία θα μας στείλουν όλους στην μακρόνησο το έχουν δηλώσει και θα το κάνουν. Πρέπει να τους τσακίσουμε οσο το δυνατον πιο γρήγορα.
    Καμία ελευθερία στους εχθρούς της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραια τα λεμε τα οχι στη βια αλλα αντε να πεισεις ενα χρησαυγιτη την ωρα που θα τον εχεις απεναντι σου και θα κραταει πχ ενα μαχαιρι..και οπως ειπε κι ο Μπρεχτ.. ο καλυτερος τροπος να συνομιλησεις με ενα φασιστα ειναι να του πεταξεις ενα τουβλο σο κεφαλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορεί να μην απαντήσεις στη βία με βία. Αλλά εκεί δικαιολογείται, καθώς αυτή η βία είναι αμυντική.
    Αν κάποτε πάντως εγκαδιθρυδεί μια ελευθεριακή κοινωνία και η κοινωνία αυτή εκτελεί τους πρώην αντιπάλους της από εκδίκηση - και το εμφανιζει σαν πράξη δικαιοσύνης - τότε θα είχαμε πρόβλημα. Όπως είπε και ο Μαλατεστα "αν είναι όταν νικήσουμε να στήσουμε κρεμάλες, προτιμώ να χάσουμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή