Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιός είναι ο φασίστας των χρυσών αυγών Χ.Παππάς

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - Ο υμνωδός του ναζισμού 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Μιχαλολιάκος τοποθέτησε πρώτο στη λίστα επικρατείας τον 50χρονο καταστηματάρχη επίπλων Χρήστο Παππά.
Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά ιδρυτικά στελέχη της Χ.Α., εκφραστή της γνήσιας ιδεολογικής πτέρυγας της οργάνωσης. Μέσα από την πλούσια αρθρογραφία του στα χρυσαυγίτικα έντυπα, ο Χρήστος Παππάς εκδηλώνει μια παθολογική λατρεία προς τις «προσωπικότητες» της ναζιστικής Γερμανίας.
Άρθρα του στα περιοδικά της Χ.Α. εξυμνούν τον μισάνθρωπο ναζιστή και φανατικό αντισημίτη Γιούλιους Στράιχερ:
Περιοδικό «Αντεπίθεση», τεύχος 9, Σεπτ.-Οκτ. 2002 (κλικ για μεγέθυνση)
 
Άρθρα του εξυμνούν τους «ηρωικώς πεσόντες Εθνικοσοσιαλιστές» κατά τη μάχη του Βερολίνου:

Περιοδικό «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», τεύχος 122, Ιούν.-Ιούλ. 2005 (κλικ για μεγέθυνση)


Καθώς και τους εγκληματίες …«Ιερομάρτυρες» της χιτλερικής ιδεολογίας, δηλαδή τα 11 ηγετικά στελέχη του τρίτου Ράιχ που εκτελέστηκαν μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης. Για αυτούς τους τελευταίους μάλιστα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Χ.Α. δεν παραλείπει να τονίσει ότι το άρθρο του για την …άδικη καταδίκη των ναζιστικών του προτύπων αφιερώνεται στη μνήμη τους ως «ένα μνημόσυνο Αγάπης και Προσευχής για την ψυχική τους ανέλιξη και τελειοποίηση» (!).

Περιοδικο «Resistance/Αντεπίθεση», τεύχος 15, Δεκ. 2003 (κλικ για μεγέθυνση)




3 σχόλια:

  1. Ο Παππάς είναι ο εμετικός χρυσαυγίτης, που αποκάλεσε το ζωντανό σύμβολο της ελευθερίας και του ανθρωπισμού Μανωλη Γλέζο,εσχατόγερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΝΑΟΥΣ ΒΓΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΙΣΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΛΑΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΩΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΤΕ,ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ(ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΣΧΑ!
    ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ!ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Η ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣΤΗΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΟ 46 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!1313 ΝΕΚΡΟΥΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΓΕΜΡΝΑΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 1000 ΝΕΚΡΟΙ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ ΤΟ 1946!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάλε και το ονοματάκι σου, λεβεντάκο μου! Άντε να δούμε το θάρρος της γνώμης σου! Άντε ντε, να δούμε ποιος ντρέπεται! Παπαράκο!

      Διαγραφή