Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάληψη ευθύνης: επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ

                                                Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

 Οκτω ωρες ορθοστασια περιμετρικα της κλουβας Xαρ.τρικουπη κ Διδοτου,να αναρωτιεσαι ποτε θα σου ερθουν τα ¨μπουκαλια¨ κ τα πετριδια.Αποδεκτες του μισους και της οργης που διαπερνα το ειναι μας. Για αυτο που εισαι.Για αυτο που ειμαστε.Για αυτους που υπηρετεις.Για αυτα που αγωνιζομαστε.

 Οκτω ωρες και κυλησε η βαρδια 10 μμ 19 Σεπτεμβρη. Φρεσκα γουρουνια ηρθαν να σε αντικαταστησουν.Δυο σαχλαμαριτσες κ ολοι μεσα στο κινητο χοιροστασιο.
 Ομως κ τωρα θα μας βρεις μπροστα σου εκει που λιγοτερο θα μας περιμενεις, την ωρα που εστρωσες τον κωλο σου στο καθισμα της κλουβας, αποκαμωμενος απο αυτο το σιχαμα που εσυ αποκαλεις δουλεια.

 Δυο γωνιες παραπανω Χ.Τ κ Δερδενιων οι συντροφοι τσεκαρουν την κλουβα να ξεκιναει. Παιρνουν θεσεις, αφηνουν λιγο το χρονο να κυλησει,σπρωχνουν τους καδους και μπλοκαρουν την κλουβα.Τα δεκαλιτρα μπετονια με τα γκαζια κυλουν κ χυνονται απο κατω της.Οι μπατσοι μολις προλαβαινουν να αρχιζουν να κατεβαινουν πριν δουν το πρωτο μπουκαλι να πυροδοτει της βενζινες και τον φοβο στα ματια τους.

             Καποια αλλη στιγμη σε καποιο αλλο μερος,θα σας την εχουμε στημενη.


                                                Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου