Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιός είναι ο φασίστας των χρυσών αυγών Ηλίας Κασιδιάρης



ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - Το πουλέν για όλες τις δουλειές
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
 Φωτό: Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε φωτογραφία με μέλη νεοναζιστικού μουσικού συγκροτήματος, φορώντας t-shirt με στάμπα των εμβλημάτων των Waffen SS. Από το περιοδικό «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ», τεύχος 28, Μάι.-Ιούν. 2007 (κλικ για μεγέθυνση). 

 Για όσους έχουν ζήσει από πρώτο χέρι τις βιαιότητες και τις αιματηρές επιθέσεις της Χ.Α., πολλά χρόνια πριν η άγνοια και η αμάθεια ορισμένων της φορέσουν το φωτοστέφανο του «πατριωτικού κινήματος», γνωρίζουν πολύ καλά τον φέρελπι νέο Ηλία Κασιδιάρη.

Αν και η πρώτη του δημόσια εμφάνιση έγινε τον Φλεβάρη του 2008 σε τηλεπαράθυρο του Mega, όπου δικαιολογούσε την αιματηρή επίθεση χρυαυγιτών σε αντιφασιστική συγκέντρωση στην οδό Σταδίου, οι δράσεις του Κασιδιάρη είναι γνωστές ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια στη Γεωπονική.

Μακρινός συγγενής του Μιχαλολιάκου, γνωστός και ως «πουλέν ή δεξί χέρι του αρχηγού», τοποθετήθηκε πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Υπολοίπου Αττικής. Ενδεικτικό της επιθυμίας του φυρερίσκου να έχει μαζί του στον …κοινοβουλευτικό αγώνα το πρωτοπαλίκαρό του, είναι ότι, για να φαντάζει πρώτος στο ψηφοδέλτιο Υπολοίπου Αττικής,  απέκλεισε από τη λίστα κάθε άλλο υποψήφιο που το επώνυμό του άρχιζε από "Α" έως "Κ".

 Ο Κασιδιάρης σε συνέντευξη τύπου με φόντο μια χειροβομβίδα του ναζιστικού στρατού 
Model 24 Stielhandgranate. [http://en.wikipedia.org/wiki/Model_24_grenade
 
 Ήταν μια ελάχιστη ανταμοιβή στο πρόσωπο του υποψήφιου βουλευτή, που για πάνω από δέκα χρόνια προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στο «κίνημα». Τραμπουκισμοί, δράσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ που κατέληγαν σε βανδαλισμούς και μαχαιρώματα, τυφλές επιθέσεις σε ιδεολογικούς αντιπάλους, πογκρόμ και πολλά άλλα, είναι μερικά από αυτά που έχουν χρεωθεί κατά καιρούς στον Κασιδιάρη και που ο Μιχαλολιάκος αρέσκεται να αποκαλεί «μάχες για την κυριαρχία του πεζοδρομίου». 
 
Τελευταίο (;) περιστατικό της πολυετούς δράσης του, η συνδρομή που παρείχε σε 5 δράστες οι οποίοι στις 24 Οκτωβρίου του 2007 ξυλοκόπησαν, λήστεψαν και μαχαίρωσαν καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών στο χώρο στάθμευσης της πανεπιστημιούπολης στο Ζωγράφο.
Αφού οι 5 πλησίασαν το θύμα τον χτύπησαν με γκλομπς και τον μαχαίρωσαν στον μηρό, στη συνέχεια του αφαίρεσαν την ταυτότητα και έφυγαν με το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη.
Δυστυχώς γι αυτόν αυτόπτες μάρτυρες σημείωσαν την πινακίδα του αυτοκινήτου του και έτσι εντοπίστηκε από τις αρχές.
Μάθαμε ότι, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ στο Φλοίσβο, αλλά την απόδειξη δεν την προσκόμισε ποτέ, λέγοντας πως την έχασε. Όμως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που ανήκει το συγκεκριμένο πάρκινγκ, είπε ότι ο χώρος πάρκινγκ είναι δωρεάν και άρα είναι αδύνατον να έχει εκδοθεί απόδειξη για στάθμευση εκεί. 
 
Ο Κασιδιάρης μετά τη διάδοση αυτού του κατορθώματός του στο διαδίκτυο, απάντησε ειρωνικά στο facebook του, χωρίς όμως να το διαψεύδει:
 
Καλό είναι όμως να κόψει τις εξυπνάδες και τις απειλές και να κοιτάξει το ραντεβού του με τους δικαστές και τους εισαγγελείς στη δίκη του, που θα λάβει χώρα στις 6 Ιουνίου στο Μονομελές Κακουργιοδικείο Αθηνών. Εκτός κι αν παραστήσει κι αυτός τον ψυχασθενή με ψεύτικη ιατρική βεβαίωση, όπως έκανε και η συνυποψήφιά του Θέμις Σκορδέλη για να αποφύγει τη δική της δίκη, που έχει να κάνει επίσης με ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα.
 
Ο Κασιδιάρης δεν κρατάει τις γνώσεις για τον εαυτό του, αλλά τις μοιράζεται και με τους άλλους «λεβέντες» της νεολαίας του. Εκτός από τις παραστρατιωτικού τύπου προπονήσεις των χρυσαυγιτών «μαχητών», τις οποίες οργανώνει σε ερημικές τοποθεσίες, ο Κασιδιάρης παρέχει και σε θεωρητικό επίπεδο τις εμπειρίες του γύρω από τις τεχνικές “street fighting”. 
 
Στο παρακάτω άρθρο, που προέρχεται από το τεύχος 17 του περιοδικού «Resistance/Αντεπίθεση» της νεολαίας της Χ.Α. (Μάρτιος 2004), ο υποψήφιος βουλευτής μας μαθαίνει πώς να βγάζουμε νοκ άουτ τον αντίπαλό μας στη «μάχη του δρόμου». Το άρθρο διανθίζεται από πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες όπου ο «μαχητής» Κασιδιάρης κυλιέται στα πατώματα και παίζει κλωτσομπουνίδια με συναγωνιστή του.
 
 
Βέβαια μακριά από εμάς η ταύτιση όσων διδάσκονται πολεμικές τέχνες με πολεμοχαρείς skinheads και χουλιγκανοειδή που μόνο τους μέλημα είναι να χρησιμοποιούν φονικές τεχνικές για να τσακίζουν οποιονδήποτε αντιδρά στις ρατσιστικές «εκκαθαρίσεις» τους. Όμως ο τρόπος που η ναζιστική οργάνωση προβάλλει τέτοιου είδους τεχνικές μέσα από τα έντυπά της δεν έχουν να κάνουν με κάποια ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο, αλλά προτρέπει την εφαρμογή τους στα πλαίσια της πολιτικής της επιβολής. 
Από την άλλη, το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι, σε τι ακριβώς θα τους χρειαστούν οι τεχνικές του "ένας προς έναν"; Εκτός και αν, η προβολή τέτοιων τεχνικών στα περιοδικά τους, τούς δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως είναι όντως ικανοί να βρούν κάποτε το θάρρος για το "ένας προς έναν" - εν αντιθέσει με την παραδοσιακή τους τεχνική "μπουλούκι με ρόπαλα και μαχαίρια προς έναν" που πάντα χρησιμοποιούσαν.
 
Εκτός από “street fighter”, ο υποψήφιος βουλευτής Κασιδιάρης είναι επίσης και ανερχόμενο λογοτεχνικό ταλέντο! Στις 6 Ιουνίου 2010, λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ο νεαρός ευνοούμενος του Μιχαλολιάκου παρουσίασε το βιβλίο του με τον τίτλο «Τομέας Χ». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι όταν αποκαλύπτει την έμπνευση του τίτλου, ο οποίος προέρχεται από την οργάνωση «Χ». 
 
 Η «Χ» δεν είναι άλλη από τους γνωστούς Χίτες που στη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής προμηθεύτηκαν οπλισμό από τα SS για να καταστείλουν την αντίσταση του ελληνικού λαού προς όφελος της ναζιστικής Γερμανίας. Όπως παρουσιάσαμε στον «Φάκελο: Χρυσή Αυγή», οι ένοπλοι δωσιλογικοί σχηματισμοί της «Χ» και των Ταγμάτων Ασφαλείας ασκούν μια πρωτοφανή έλξη στους γερμανόψυχους χρυσαυγίτες, που έχουν το θράσος να κατηγορούν όλους τους άλλους σαν «εθνοπροδότες». 
 
Το παρακάτω απόσπασμα προέρχεται από τη βιβλιοπαρουσίαση εκείνης της ημέρας:

 
 
 Προσέξτε στο τέλος της ομιλίας του, όταν ο «λογοτέχνης» αναφέρεται στις «σκηνές που ζήσαμε όλοι και απολαύσαμε στις 2 Φεβρουαρίου του 2008». Με ένα χαμόγελο που αποτελεί ταυτόχρονα και «κλείσιμο ματιού» στους παρευρισκόμενους, υπονοεί την επίθεση των χρυσαυγιτών σε ανθρώπους που διαμαρτύρονταν για τη φασιστική συγκέντρωση που σκόπευαν να κάνουν οι πρώτοι στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Η επίθεση αυτή ήταν το αποκορύφωμα της τζάμπα μαγκιάς των θρασύδειλων νεοναζί που αυτοπροβάλλονται ως ατρόμητοι πολεμιστές, ενώ πραγματοποίησαν την έφοδό τους μέσα από τις τάξεις των ΜΑΤ, τα οποία τους κάλυψαν μέχρι την επιστροφή τους. Η επίθεση αυτή ενάντια σε άοπλους αντιφασίστες διαδηλωτές υπήρξε άλλο ένα αποτέλεσμα της άψογης διαχρονικής συνεργασίας των νεοφασιστών με το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του.

Για να επανέλθουμε όμως στη βιβλιοπαρουσίαση του «street fighter λογοτέχνη», στη συνέχεια της εκδήλωσης πήρε τον λόγο ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος εκθείασε με τα καλύτερα λόγια τον ευνοούμενό του. Δώστε προσοχή στους ναζιστικής έμπνευσης χαρακτηρισμούς όσων ασχολούνται με τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό. Πώς συνδέει την ανάγνωση βιβλίων με τον «ακτιβισμό» («ακτιβισμός» κατά τον μιχαλολιακοβορίδειο νεολογισμό είναι το κυνήγι κεφαλών με τσεκούρια και άλλα …πολιτικά επιχειρήματα). Την «προσωπική του δικαίωση» για την ανάδειξη του «λογοτεχνικού ταλέντου» του Κασιδιάρη και διάφορα άλλα φαιδρά.


Άνοιγμα παρένθεσης. Προσέξτε ότι το μπλουζάκι που φοράει ο Μιχαλολιάκος φέρει το σήμα SS-Totenkopf, ή αλλιώς νεκροκεφαλή των Waffen SS.


 Πρόκειται για τη ναζιστική μεραρχία που ευθύνεται για εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονίες αμάχων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και το έμβλημα της οποίας φοράει με περηφάνια ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής. Αφιερωμένο στους πατριωταράδες που θα τον ψηφίσουν. Κλείσιμο παρένθεσης.

Ποια είναι όμως τα «λογοτεχνικά προσόντα» του βιβλίου που ο Μιχαλολιάκος καλεί τους οπαδούς του να διαβάσουν; Απολαύστε δυο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:


Και αν δεν σας έφτανε αυτό το γλαφυρό παραλήρημα που θα έκανε ακόμη και τον Μπρέιβικ να ανατριχιάζει από ηδονή, πάρτε άλλο ένα:

«Ο ήχος από τις εκπυρσοκροτήσεις ήταν εκκωφαντικός. Χιλιάδες μολύβδινες σφαίρες ξεχύθηκαν μεμιάς στον αέρα και ταξίδεψαν για λίγα μέτρα ελεύθερες προτού καταλήξουν στον μακάβριο προορισμό τους. Οι ανθρώπινες σάρκες και τα οστά σχίστηκαν τόσο εύκολα, όσο το βούτυρο που δέχεται τη νύξη ενός μαχαιριού. Όσοι βάδιζαν στις εσωτερικές γραμμές της πομπής επέζησαν του φονικού πυρός. Αυτοί ήταν και οι πλέον άτυχοι. Η βοή των εκρήξεων που έπληξε τα ώτα τους, καλύφθηκε μεμιάς από την φρικτή ιαχή της εφόδου. Τη στιγμή εκείνη σε όποια κατεύθυνση και αν έστρεφαν το κεφάλι τους αυτοί οι άνδρες θα έβλεπαν ακριβώς την ίδια εικόνα. Χιλιάδες σκοτεινά πρόσωπα, απόκοσμα σαν των δαιμόνων, μελαμψά και άγρια, με έντονους μύστακες και σκούρα, πυκνά μαλλιά. Οι Έλληνες βρίσκονταν παντού. Χιλιάδες πολεμιστές ντυμένοι στα μαύρα είχαν με μία δρασκελιά κατέβει από τους λόφους και ξεχύνονταν με μανία καταπάνω τους. Μέσα σε λίγες μόνο στιγμές η πομπή των θηραμάτων είχε αρχίσει να σφαγιάζεται χωρίς έλεος. Άοπλοι και αδύναμοι οι Αλβανοί δέχθηκαν αγόγγυστα τη μοίρα τους. Όσα χέρια υψώνονταν στην πρωτογενή θέση άμυνας, θερίζονταν σα στάχυα. Αμέσως μετά κόβονταν τα ακάλυπτα κεφάλια. Η μανία των επιτιθέμενων ήταν μεθοδευμένη. Τα ξίφη τους έκοβαν ό,τι εξείχε. Χέρια, πόδια, κεφάλια είχαν γεμίσει κάθε άκρο του στενού δρόμου. Η ορδή των ηττημένων είχε αποκλειστεί από όλες τις πλευρές. Η φυγή από τον τόπο του μαρτυρίου ήταν αδύνατη. Προηγουμένως, στο στρατόπεδο, είχε επίτηδες αφεθεί μία ελεύθερη οδός διαφυγής στον εχθρό. Αυτή τη φορά όμως στο σχέδιο των Ελλήνων υπήρχε μόνο ο θάνατος». 

Λουτρά αίματος, τσακισμένα κρανία, κομμένα πόδια και χέρια, εθνοφυλετικές εκκαθαρίσεις, μίσος που ξεχειλίζει σε κάθε πρόταση. Έτσι εννοεί το «λογοτεχνικό ταλέντο» ένα νεοναζιστικό ανθρωποειδές, που η μοναδική του σχέση με τα βιβλία είναι αυτή εδώ.


Το ενδιαφέρον του Κασιδιάρη επεκτείνεται όμως και στα ιστορικά θέματα. Διαβάστε ένα από τα φιλοχιτλερικά του άρθρα στη φυλλάδα «Χρυσή Αυγή», με τα οποία μας καλεί να αναλογιστούμε πόσο παραδεισένιος θα ήταν ο κόσμος μας αν στον πόλεμο κυριαρχούσε ο Χίτλερ:


Η ημερομηνία έκδοσης της φυλλάδας είναι 20 Απριλίου 2011 (ανήμερα των γενεθλίων του Αδόλφου) και ενώ η Χ.Α. εκπροσωπούνταν ήδη στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνα, και όχι του 1987 όπως θα ήθελε ο μεταμφιεσμένος σε πατριώτη Μιχαλολιάκος.

Εκτός από “street fighter”, «λογοτέχνης» και «ιστοριοδίφης», ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει επίσης διατελέσει και μοντέλο για διαφημίσεις! Σε προηγούμενο post («Ο σιωνιστικός χαιρετισμός του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη») δημοσιεύσαμε ένα έξοχο διαφημιστικό που παρουσιάζει τον Κασιδιάρη να προωθεί την τελευταία λέξη της νεοναζιστικής μόδας με ιδεολογικά μπλουζάκια της αμερικανικής φίρμας “Resistance”.

7 σχόλια:

  1. Πολύ σκληρός και φασίστας με τρομακτικό χιούμορ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι θα πεις οταν πιασει το 10% ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φωνάζουμε ποιό δυνατά ''ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ''

      Διαγραφή
    2. οτι 1/10 καναν μαλακια...μονο αυτο αδερφε!ξυπνα!

      Διαγραφή
  3. .....ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΑΜΑΡΑ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ ,ΚΟΥΒΕΛΗ,ΚΑΜΕΝΟ,ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΗΓΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ......Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ..ΟΥΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΣΑΣ.......ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:...ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ''ΤΡΕΛΛΟΣ'''...ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ''ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ''...ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.....ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ....ΕΝΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑ....ΜΙΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή