Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Παρακρατικοί φασίστες ξαναχτυπούν στην Καβάλα


Το Σάββατο το βράδυ σε κεντρικό σημείο της Καβάλας (Δημοτικός Κήπος) 2 πάνκηδες δέχτηκαν την επίθεση φασιστών-παρακρατικών που ανήκουν στις τάξεις της νεο-φασιστικής οργάνωσης Πατριωτική Κίνηση Καβάλας. Αρχικά, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ζητήθηκε ο λόγος από τον ανήλικο που έκανε τράκα σε περαστικούς και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεκίνησε επίθεση 10-12 ατόμων με τη δικαιολογία ότι ο ανήλικος πάνκης ενοχλούσε τους περαστικούς. Ένας εκ των επιτιθεμένων έβγαλε αλυσίδα ενώ άλλος μαχαίρι. Όταν ακινητοποίησαν τον ανήλικο τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο για ράμματα.

Εν τω μεταξύ μηχανές ΔΙΑΣ εμφανίστηκαν απέναντι από το Δημοτικό Κήπο, χωρίς να επέμβουν στο περιστατικό, πίσω από τις οποίες, σύμφωνα με τις μαρτυρίες παρευρισκομένων, πήγαν οι 10-12 φασίστες, οι οποίοι άρχιζαν να φωνάζουν στον πιτσιρικά που χτύπησαν να επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε, προφανώς για να δώσουν την εντύπωση ότι του επιτέθηκαν για αυτό το λόγο. Μάλιστα ακούστηκε να φωνάζουν οι παρακρατικοί στους ΔΙΑΣ να μαζέψουν τους πάνκηδες γιατί αλλιώς θα το κάνουν αυτοί . Κατέφθασε αυτοκίνητο της αστυνομίας στο οποίο μπήκε μόνος του ένας από τους φασίστες. Αργότερα προσήχθησαν 3 πιτσιρικάδες ένας εκ των οποίων είχε δεχτεί την επίθεση των φασιστών.

Αρχίζουν να πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι στις τάξεις της παρακρατικής οργάνωσης συμμετέχουν ή έχουν σχέσεις και ένστολοι του Α।Τ. Καβάλας.

http://athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου