Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Μπάτσος συνελήφθη για κλοπή πειστηρίων σε υπόθεση ναρκωτικών




Συνελήφθη τη Δευτέρα ένας αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση κατάσχεσης, παραβίαση φύλαξης της Αρχής, κλοπή πειστηρίων, υπόθαλψη εγκληματία και παράβαση καθήκοντος. Ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.


Όπως αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, ο αρχιφύλακας εισήλθε προχθές το πρωί χωρίς έγκριση στον ειδικό χώρο φύλαξης πειστηρίων της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, που βρίσκεται στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας και μετά την αποχώρηση του διαπιστώθηκε η απώλεια χάρτινης τσάντας, που αποτελούσε πειστήριο σε υπόθεση ναρκωτικών, που βρισκόταν υπό αστυνομική διερεύνηση.



Συγκεκριμένα, η χάρτινη τσάντα είχε κατασχεθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αργοστολίου, την 10-12-2011 σε χώρο του ΚΤΕΛ Αργοστολίου, καθώς περιείχε κουτί με ποσότητα κοκαΐνης 74 γραμμαρίων περίπου. Στο εξωτερικό μέρος της τσάντας αναγράφονταν ονοματεπώνυμο όμοιο με τα στοιχεία του Αρχιφύλακα, καθώς και απόδειξη μεταφοράς μικροδεμάτων, με παραλήπτη επώνυμο όμοιο με αυτό του Αρχιφύλακα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας। Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

http://tvxs।gr/

http://www.ssstroumfakiaaa.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου