Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Προβοκάτσια του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον του Indymedia


Από το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ξεσαλώσει για ένα αισχρό κείμενο σχετικά με το θάνατο του Θ. Λαζανά, το οποίο αναρτήθηκε, δήθεν, στο Indymedia. Δως του tweet και retweet, δώσε συνεντεύξεις σε Λυριτζή και Οικονόμου και δε συμμαζεύται... Αρχικά, θα μπορούσε κανείς να έχει υποθέσει το πιο απλό, πως ο Άδωνις ή κάποιος "συνεργάτης" του ανάρτησε κείμενο στα τοπικά νέα, όπως μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει. Αλλά δεν ισχύει ούτε καν αυτό. Η περίφημη "ανάρτηση" είναι photoshop-ιά της κακής ώρας, κείμενο που ουδέποτε αναρτήθηκε στο μέσο και φαίνεται, υποτίθεται, ως "κεντρικό" θέμα (!) του indymedia. Προσέξτε τη φωτό. Κυρίες και κύριοι, το πρώτο "κεντρικό", υποτίθεται, του indymedia, χωρίς ούτε ένα λινκ - και φυσικά, ούτε κατά προσέγγιση κοντά στο ύφος των κειμένων (περιγραφικά/συνοπτικά) που γίνονται κεντρικά.
Μια αναζήτηση στο google για οποιαδήποτε από τις φράσεις του ..."κεντρικού", πχ "αλληλεγγύη στον ταξικό αδερφό μας", δε βγάζει απολύτως τίποτα. Σημειωτέο φυσικά, πως εάν το κείμενο αυτό είχε γίνει κεντρικό έστω και για ένα λεπτό, θα έμπαινε στα feeds εκατοντάδων σελίδων που "αναμεταδίδουν" το feed του Athens IMC και θα παρέμενε, ακόμα κι αν το κείμενο αυτό κρυβόταν εκ των υστέρων. Αλλά δεν υπάρχει κείμενο, ποτέ δεν υπήρξε, παρά μόνο μια photoshop-ια επιπέδου δημοτικού του Μπουμπούκου.
Άδωνι, αφού δε το έχεις το άθλημα, γιατί το κουράζεις; Γύρνα στην τεχνολογία του Γουτεμβέργιου και άντε να πουλήσεις κανένα βιβλίο για τους εβραίους, το τελεμάρκετινγκ και τους ιλλουμινατοι, ξέρεις εσύ.
ΥΓ - Να φανταστούμε ότι κι αυτό εδώ το ποστ θα το κάνεις retweet; Ή μήπως να σε βοηθήσουμε;

το λίνκ που γράφει κάτω αριστερά η σελίδα της οθονιάς τους αντιστοιχεί στην απεργία πείνας του Ράμι Συριανού!! ούτε τα προφανή δεν αλλάξανε τα ζώα
και φυσικά όποιος διαβάζει ιντυμίντια ξέρει πως ούτε έτσι εμφανίζονται οι ειδήσεις  αλλά ούτε και κανείς θα δημοσίευε κάτι τέτοιου περιεχομένου και με τέτοια γλώσσα φυσικά....
θα πρέπει να καταγγελθεί σε καμια ένωση συντακτών πάντως ή και σε κάνα ραδιόφωνο... 

Δυστυχώς για τον φασίστα Γεωργιάδη και την παρέα του, δεν έχει αναρτηθεί ποτέ τέτοιο σχόλιο στη σελίδα, πόσο μάλλον να έχει γίνει κεντρικό από τη Συντακτική Ομάδα, όπως το παρουσιάζει. Όλα αυτά υπάρχουν μόνο στο κινητό του και στη φαντασία του.
Ο καθένας μπορεί να δει τα κρυμμένα στο Indymedia και κανείς φυσικά δεν θα μπορέσει να βρει κάτι τέτοιο γραμμένο εδώ, αφού δεν υπήρξε ποτέ!
Τώρα η συνδρομή και η κάλυψη του εν λόγω φασίστα (που μάλιστα μετακόμισε στη ΝΔ για να κρατήσει την καρέκλα του στο "κυνοβούλιο") στους χιτλερικούς που άδραξαν την ευκαιρία για να δημιουργήσουν σκηνικά στην Πάτρα με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου ενός ανθρώπου είναι προφανής, όσο προφανείς είναι και οι λόγοι που το κάνει.
Η επικοινωνιακή προπαγάνδα με σκοπό τον εκφασισμό της κοινωνίας είναι ο μόνος τρόπος για να μείνουν τα φασισταριά στην επιφάνεια μιας και στις συνειδήσεις των ανθρώπων είναι καταχωρημένοι σαν τα ναζιστικά απολιθώματα μιας εποχής που έχει παγκόσμια καταδικαστεί.
Η προσπάθεια του φασίστα Γεωργιάδη δε, να "διαφημήσει" το Indymedia δεν είναι καινούρια, έχει παρελθόν όπως παραδέχεται και ο ίδιος και πηγάζει από τον διακαή πόθο του να φιμώσει κάθε φωνή που δεν υπερασίζεται τις φασιστικές κορώνες του.
  athens.indymedia

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΑΝΑΝΔΡΑ, ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ 'ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΟΥΡΗΔΩΝ' ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΙΣΛΑΜΟΣΚΥΛΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΘΩΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΑΘΗΚΙΑ_.

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΑΝΑΡΧΕΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΜΕΣ'ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΗ...!!!

    FUCK DIRTY 'INDYMEDIA' ORGANIZATION_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΝ'ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...!!!

    GAYS, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΑΜ...!!!

    ΑΝΑΡΧΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΤΟΝΟΙ,
    ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΟΥΝΤΑ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΒΗ, ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΕΖΑ,
    ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ...!!!

    'FUCK DIRTY ANARCHISTS, GAYS AND ISLAMIC BEASTS'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή