Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Στοχοποίηση απο νεοναζί

Ξημερώματα Σαββατου 16 προς Κυρίακη 17 Νοέμβρη γυρνώντας σπίτι μου είδα στην είσοδο γραμμένο με σπρέι το εξής "ΚΑΛΑ'Ι'ΤΖΙΔΗ ΓΡΑΜΜΟ ΒΙΤΣΙ'' και το σήμα του στόχου με τα αρχικά Χ.Α.

Προφανώς οι χρυσαυγίτες  που έγραψαν το απειλητικό σύνθημα δεν βρήκαν την διεύθυνση του σπιτιού μου μόνοι τους αλλά τους την έδωσε κάποιος από την αστυνομία. Εδώ να αναφέρω ότι κάποιες ώρες μετά το πρωί δηλαδή της 17ης άνδρες της ασφάλειας με προσήγαγαν στα πλαίσια των προληπτικών προσαγωγών πρίν την πορεία στη ΓΑΔΑ όπου κρατήθηκα για 7 ώρες. Να θυμήσω ότι τον Νοέμβρη του '12 το Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ στο οποίο συμμετέχω έκανε εκδήλωση για την δημιουργία αντιφαστιστικών πολιτοφυλακών στις γειτονιές. Την ημέρα της εκδήλωσης ο βουλευτής της Χ.Α Λαγός έκανε επερώτηση στην Βούλή τια την εκδήλωση μας εγκαλώντας τις αρχές που "επέτρεψαν να γίνει"

Μετά και το τελεύταιο συμβάν της αναγραφής του συνθήματος στο σπίτι μου είναι σαφές ότι έχω στοχοποιηθεί από τους φασίστες. Δηλώνω ότι οτιδήποτε συμβέι αμεσα υπεύθυνες θα είναι οι αστυνομικές αρχές που έδωσαν την διεύθυνσή μου στους νεοναζί.ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου