Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σφαλιάρες στους φασίστες (ξανά) στα Νότια

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ...



Το Σάββατο 23 Νοέμβρη, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής παρέμβασης στην πλ. Καλογήρων στη Δάφνη, εγκάθετος χρυσαυγίτης που πρωτοστατεί στην προσπάθεια δημιουργίας χρυσαυγίτικης συμμορίας μεταξύ των εργαζομένων της ΕΘΕΛ (και που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αφετηρία των λεωφορείων), προκάλεσε σύντροφό μας.

Για εμάς, αντιφασισμός δεν μπορεί να σημαίνει παρά και το να κάνουμε πράξη το ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ τους ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ: σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, σχολεία, γήπεδα, πλατείες.

Οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, αυτοί που μαχαιρώνουν και κακοποιούν μετανάστες, τα τσιράκια των αφεντικών, τα φιλαράκια των μπάτσων, οι αφιονισμένες μαριονέτες του συστήματος -οι φασίστες με μια λέξη-, δεν απολαμβάνουν καμία από μέρους μας ασυλία… ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Ο συγκεκριμένος φασιστο-μπουχέσας λοιπόν, στην πλ. Καλογήρων εισέπραξε αυτό που του αντιστοιχούσε: ξαπλωμένος στην άσφαλτο να μετράει κλωστιές.

Οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ, όλοι οι εργαζόμενοι, όλοι οι αξιοπρεπείς και συνειδητοποιημένοι άνθρωποι ας ξεβράσουν τα καθάρματα της Χρυσής Αυγής.

Η ανοχή είναι συνενοχή

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Αντιεξουσιαστές αντιφασίστες και αντιφασίστριες

ΥΓ: Στη συγκεκριμένη αφετηρία λεωφορείων, συμμορία ελεγκτών ενεδρεύει για να χαρατσώνει εργαζόμενους που από επιλογή ή ανάγκη δεν χτυπάνε εισιτήριο. Ας γνωρίζουν ότι παρακολουθούμε την αντικοινωνική τους δραστηριότητα και επιφυλασόμαστε  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου