Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Κρέμεται επι ώρες στο κενό! Απελπισμένη εργαζόμενη στον ΟΕΚ απειλεί να αυτοκτονήσει


Ήταν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν μια γυναίκα και ο σύζυγός της και οι 2 εργαζόμενοι στον ΟΕΚ μέσα στην απελπισία τους, πήγαν στο παράθυρο του 3ου ορόφου, βγήκαν έξω και απειλούσαν να πέσουν στο κενό.

Συνάδελφοι και φίλοι τους από την πρώτη στιγμή προσπαθούσαν να τους αποτρέψουν αλλά εκείνοι έβλεπαν μόνο το μέλλον τους να διαγράφεται ζοφερό.

Ο κ. Σπύρος και η κα Χαρά όχι μόνο δεν ήθελαν να γίνουν άλλοι δυο αριθμοί στις στρατιές των ανέργων αλλά η αγωνία τους ήταν πως θα ανταπεξέλθουν στο δράμα που ήδη ζουν ως οικογένεια. Το παιδί τους, βαριά άρρωστο χρειάζεται συνεχή φροντίδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήραν μετάθεση από την Πρέβεζα και ήρθαν στην Αθήνα. Για να έχει το σπλάχνο τους καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Οι ώρες κυλούσαν βασανιστικά για όλους। Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας έφτασε σχεδόν αμέσως και με τα πολλά κατάφερε να πείσει τον κ. Σπύρο να κατέβει. Όχι όμως και την σύζυγό του. Εκείνη εκτός εαυτού δεν άκουγε τίποτα. Κάποια στιγμή, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, η απελπισία έφτασε στο αποκορύφωμά της. Έγειρε μπροστά και πήγε να πέσει στο κενό. Όμως, μια άλλη γυναίκα σε διπλανό παράθυρο που συνομιλούσε κι εκείνη μαζί της, έγινε για λίγο ο φύλακας - άγγελός της! Της φώναξε να μην το κάνει, να σκεφτεί εκείνους που θα αφήσει πίσω της και εκείνη την άκουσε. Όμως, ακόμα και έως αυτή την ώρα παραμένει εκεί. Κρεμασμένη στο κενό και βουτηγμένη στην απελπισία.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου