Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ποιός είναι ο φασίστας Μιχαλολιάκος


ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - από τον Αδόλφο στο ροζ ξενοδοχείο.
 

Πας ότι να 'ναι, αχταρμάς

Ο πιο αναγνωρίσιμος και προβεβλημένος χρυσαυγίτης είναι ο ίδιος ο ιδρυτής της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος. Το ελληνικό διαδικτυακό κοινό είχε την ευκαιρία να μάθει πολλά εδώ και εβδομάδες για τον φύρερ της οργάνωσης και το… πλούσιο βιογραφικό του: ένταξη στην ακροδεξιά δράση ήδη από την εφηβεία του, ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων στην κηδεία του αρχιβασανιστή Μάλλιου, εγκλεισμός του στις φυλακές για τοποθέτηση εκρηκτικών υλών σε κινηματογράφους, έκδοση περιοδικού «Χρυσή Αυγή», αρχηγία νεολαίας ΕΠΕΝ (λίγο πριν τον διαδεχτεί ο Μάκης Βορίδης), παγανισμοί, ποιήματα υπέρ …του σατανά, φιλοναζιστικά άρθρα, καταγγελίες για συνεργασία του με την ΚΥΠ, ίντριγκες, συνωμοσίες, κατηγορίες για ρουφιάνεμα «συναγωνιστών», αποκαλύψεις για ιδιοκτησία ροζ ξενοδοχείου και ένα σωρό άλλα που ξεφεύγουν από τους σκοπούς του παρόντος άρθρου.

Για όποιον θέλει να μάθει πιο αναλυτικά σχετικά με τον μελαμψό εκπρόσωπο της άριας φυλής με τη στριγκιά φωνή, μπορεί να μεταβεί ενδεικτικά σε αυτόν τον σύνδεσμο.
Πολύ αποκαλυπτική είναι και η έρευνα του ιστολογίου XYZ Contagion για τα «ένδοξα» πεπραγμένα του Μιχαλολιάκου στη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας. Αν όμως έχετε διάθεση για κουτσομπολιό, μπορείτε να επισκεφθείτε το κλασικό Μιχαλολιάκος + ΚΥΠ = LOVE, ένα παλιό ποστ στο indymedia που ξεκίνησε το 2003 σαν ξεκατίνιασμα μεταξύ χρυσαυγιτών και συνεχίζει να ενημερώνεται…



 Όλοι οι «άνθρωποι του αρχηγού» 

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α. αναφέρεται ότι τα ψηφοδέλτια της οργάνωσης είναι «πλαισιωμένα με ανθρώπους καθαρούς, που δεν έχουν καμία σχέση με το καθεστώς της ρεμούλας και της διαπλοκής. Άνθρωποι από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, επιστήμονες σαλπίζουν την ένωση του Ελληνικού Λαού ενάντια στην κλεπτοκρατία και την φαυλοκρατία, κάτω από την σημαία της Χρυσής Αυγής».

Στο ίδιο δημοσίευμα, αμέσως πιο κάτω, τονίζεται ότι «Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα δώσουν έναν αγώνα Εθνικό και Ιδεολογικό, χωρίς την ελαχίστη προσωπική φιλοδοξία. Ο Αγώνας δίδεται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι για αξιώματα και θέσεις μέσα σε ένα αμαρτωλό καθεστώς. Ο Αγώνας είναι για Ελλάδα και Ιδανικά, για Πίστη και Ιστορία. Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα. Απαγορεύονται προσωπικά φυλλάδια και αφίσες υποψηφίων. Όλοι στρατιώτες της Ιδέας και τίποτε άλλο.»

Αυτό που καταλαβαίνει κανείς από τα παραπάνω είναι ότι η Χ.Α. προσπαθεί να αποκρύψει το φασιστικό και περιθωριακό της προφίλ, τοποθετώντας στα ψηφοδέλτιά της απλούς λαϊκούς ανθρώπους, χωρίς κομματικό παρελθόν στις τάξεις της οργάνωσης. Ένα «υπερκομματικό» ψηφοδέλτιο από το λαό για το λαό. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Στην πραγματικότητα ο Μιχαλολιάκος έχει επιβάλει στο έπακρο ένα μηχανισμό προώθησης των στενών του συνεργατών από τον πιο σκληρό εθνικοσοσιαλιστικό πυρήνα της οργάνωσης.

Όπως καταγγέλθηκε στο ακροδεξιό μπλογκ “Vendetta”, τα ψηφοδέλτια που διακινούνταν από τα γραφεία της Χ.Α. λίγες μέρες πριν τις εκλογές ήταν σταυρωμένα με τις υποψηφιότητες που ήταν αρεστές στον «αρχηγό». Το παρακάτω απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό για την ήττα που υπέστη ο «άβγαλτος» χρυσαυγίτης, ο οποίος έχαψε τα πομπώδη φούμαρα του φυρερίσκου για «ενότητα, αγώνα υπέρ ιδανικών, και πάταξη του προσωπικού ανταγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων».

Χτες πήγα να πάρω ψηφοδέλτια από τα γραφεία της χρυσής Αυγής στην Δηλιγιάννη...Μπαίνοντας στα γραφεία επικρατούσε ενας πανικός αλλά και ένταση γιατί τα ψηφοδέλτια με εντολή του Μιχαλολιάκου ήταν ....σταυρωμένα με τους αρεστούς στον αρχηγό, και οι συνυποψήφιοι που ηρθαν να προμηθευτούν εφευγαν με το κεφάλι σκυφτό… Δεν διαφωνώ θα έλεγε κάποιος οτι αυτοί που ειναι στην Χ.Α τόσα χρόνια, θα πρέπει να εκλεγούν... Ομως αυτό δεν βοηθάει στην ενότητα των υποψηφίων, που έχουν ήδη αρχίσει να φαγώνονται λόγο άνισης μεταχειρίσεις τους. Τα ίδια έκανε και ο Καρατζαφέρης με τους κολλητούς του εις βάρος άλλων αγνών αγωνιστών. Δηλαδή τι τους λέει ο Μιχαλολιάκος; Οτι οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι γλάστρες και μπήκαν στα ψηφοδέλτια απλώς για να καλύψουν θέσεις; Ότι δεν είναι γνήσιοι εθνικιστές, ή ότι θα πρέπει, για να έχεις "εκλόγιμη τύχη" να είσαι πρώτα χρυσαυγιτης και μετά εθνικιστής. Αυτές ειναι κάποιες απο τις σκέψεις μου σαν αγνού ψηφοφόρου της Χ.Α, αλλα όχι «εθνικιστικού προβάτου» Αν ο Μιχαλολιάκος θέλει να ανοίξει το κόμμα και οχι να γίνει ενα κλειστό κλαμπ. πρέπει να αλλάξει τροπάριο, τώρα που είναι νωρίς .
Τέλος εκτός τους τέσσερις που είναι σταυρωμένοι στην β Αθηνών θέση στα ψηφοδέλτια εχει και η γυναίκα του Μιχαλολιάκου κ.Ζαρουλιά Ελένη...έλεος δηλαδή. Με τι ψυχή θα αγωνιστούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι οταν τους βουλευτές τους έχει ήδη προγραμματίσει ο Μιχαλολιάκος; Ήμουν εκεί μισή ώρα και έφευγαν κατά εκατοντάδες τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια...τσάμπα...για τους εκλεκτούς, ενώ ο υποψήφιος που τα θέλει ασταύρωτα θα πρέπει να τα πληρώσει!!
Μαθαίνω ότι και ο Κασιδιάρης είναι και αυτός συγγενής του, αληθεύει;
Ο αγνός εθνικιστής που θέλησε να κατέβει υποψήφιος, ρισκάροντας το μαγαζί του αν έχει, μην του το κάψουν, το βρίσιμο που θα ακούει από τους ανίδεους ων ναζιστής και φασίστας, τις επιθέσεις που θα δεχτεί από τα αναρχοκουμούνια …εχει και την απαξίωση του κομματικού μηχανισμού της Χρυσής Αυγής. Μπράβο ωραία αρχή!
Πηγή: http://ventetta.blogspot.com/2012/04/blog-post_6728.html

Καμιά εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί αυτή η τακτική -το μόνο ίσως που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι αυτός ο κακομοίρης ψάχνει για δημοκρατία μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Ο Μιχαλολιάκος επιθυμεί διακαώς να στρογγυλοκαθίσει στα έδρανα της Βουλής μαζί με τους μπράβους του, τους συνεργάτες του, τα πιο πιστά και υποταγμένα μαντρόσκυλα του κομματικού του μηχανισμού. Γι’ αυτό καταρχήν απέφυγε με επιμέλεια να τοποθετήσει στα ψηφοδέλτια πρώην στελέχη του Λά.Ο.Σ., για τον φόβο της μελλοντικής αποσκίρτησής τους προς άλλα κόμματα.

Φαίνεται τελικά πως στην περίπτωση του χρυσαυγίτικου μαντριού δεν ισχύει το «Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς» του έτερου κωλοτούμπα λαοπλάνου, αλλά η προσήλωση στα ιδεώδη που εκφράζει το μουστακάκι του Αδόλφου.

1 σχόλιο:

  1. 25/03/2013/ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!!!!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ STOAS DIONYSOS αρ. 111 ΤΗΣ''GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE''ME EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''33o ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ''ΠΕΡΙΒΟΛΗ!!!!!!!!!!17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ''APOSTOLO TSIPIDH''ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''ΤΗΣ STOAS GRANDE ORIENDE UNIVERSAL GREECE''O ΜΑΣΩΝΟΣ...Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή