Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση του Κ* ΒΟΞ για τον σύντροφό μας


Είμαστε η συλλογικότητα του κατειλειμμένου κοινωνικού κέντρου Βοξ.

Μάθαμε ότι ο φίλος, σύντροφος και μέλος του Κ*ΒΟΞ Παναγιώτης Ασπιώτης  αναζητείται (για μία τσάντα σε ένα αυτοκίνητο-ουδόλως  μας ενδιαφέρει τι βρήκατε ή τι λέτε οτι βρήκατε). Είδαμε το όνομα του να κυκλοφορεί απο τις σιχαμένες φυλλάδες και τον τηλεοπτικό και διαδικτυακό μιντιακό συρφετό, μέχρι το κοινοβούλιο δια στόματος του φασίστα Κασιδιάρη. Απο τη στιγμή που η αστυνομία μπήκε στο σπίτι του συντρόφου μας άρχισαν μέσα σε δύο ώρες να διαρρέουν ολοκληρωμένα σενάρια .

Τώρα ήρθε η ώρα για τον Παναγιώτη να μιλήσουμε εμείς.

Ο Παναγιώτης είναι ένας απο τους πιο συνεπείς και έντιμους αγωνιστές του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού κινήματος τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι ο σύντροφος που στέκεται πλάϊ σε κάθε αγωνιζόμενο, σε κάθε διωκόμενο, απο τους απολυμένους εργαζομένους , τους μαχόμενους κατοίκους ντόπιων κοινωνιών ως τους πολιτικούς κρατούμενους.

Είναι ο αναρχικός του οποίου η ευθύτητα και η ειλικρίνεια δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις του: τον ακατάπαυστο αγώνα μέχρι την ολική απελευθέρωση.

Μέσα σε μία εποχή αδικίας, τώρα που βιώνουμε τον «ακήρυχτο» πόλεμο, όταν όλα δείχνουν να καταρρέουν, τώρα που δεξάγετε την ολομέτωπη επίθεση σας, τώρα που αναβιώνει ο φασισμός, τώρα που πολλοί βουλιάζουν  καταστρέφοντας τις ζωές τους ξέρουμε ποιό ειναι αυτό που σας τρομάζει περισσότερο. Ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι διατεθιμένοι να εγκαταλείψουν τον αγώνα για την ισότητα και την ελευθερία.

Τον τελευταίο καιρό, οι εξοντωτικές ποινές φυλακισμένων αγωνιστών, η προσπάθεια ποινικοποίησης μιας ολόκληρης ιδεολογίας καθώς και η τρομολαγνεία που θέλετε να επιβάλλετε με τα «μαγειρέματα» σας μας δείχνουν ένα μόνο πράγμα.

Σκοπός είναι η εγκαθίδρυση μιας κατάστασης φόβου σε όλη την κοινωνία ενός κράτους έκτακτης ανάγκης το οποίο επιδιώκει μια οικονομική δικτατορία μέσω της καταστολής.

Δηλώνουμε ότι στηρίζουμε τον σύντροφο μας μέχρι τέλους.

 ΒΟΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου