Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Για τον θάνατο του 18χρονου Θανάση από κεφαλοκυνηγούς ελεγκτές των ΜΜΜ


Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ, λίγα μέτρα πριν το δημαρχείο Περιστερίου.   Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά από τα ΜΜΕ:
Ένας 18χρονος, ο Θανάσης Καναούτης,  επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Μία στάση αργότερα, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου των εργαζόμενων στα τρόλει, ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου και στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ Κώστας Νικολακόπουλος ομολόγησε επίσης ότι ήθελαν πνα κρατήσουν, παρά την θέληση του, τον νεαρό 18χρονο μέχρι το τέρμα της διαδρομής προφανώς για να κάνουν ήσυχα την δουλειά τους φωνάζοντας την αστυνομία. Όπως ανακοινώθηκε στα ΜΜΕ ο νεαρός είχε σκισμένο το πουκάμισο του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν γίνει, στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, καταγγελίες για την ανάγωγη,  έκνομη, ακόμη και βίαιη συμπεριφορά ελεγκτών των ΜΜΜ  κατά επιβατών.
Πρόσφατα έχουν επιβληθεί μηνύσεις κατά ελεγκτών λεωφορείων για βίαιες πράξεις κατά του ΑμεΑ Παναγιώτη Μιχελή.
Πρώτη φορά όμως έχουμε τόσο τραγικό συμβάν.
Ηθικός αυτουργός είναι ο υπουργός Χρυσχοϊδης που δίνει εντολές με στους ελεγκτές για απαράδεκτες συμπεριφορές .
Οι ελεγκτές έχουν εξελιχθεί σε εκτελεστικά όργανα κοινωνικού κανιβαλισμού με αντάλλαγμα τα τριάκοντα αργύρια των ποσοστών και των δεδουλευμένων ρεπό...
Ας αναλογισθούν τον δρόμο που επέλεξαν.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Κινήματος μας στους συγγενείς του άτυχου παλληκαριού.
Καλούμε την οικογένεια του και όποιον αυτόπτη , αν θέλουν να επικοινωνήσουν με το Κίνημα Δεν Πληρώνω στα τηλέφωνα : 211 0192839 και  6944270606

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  19/8, 12:30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ


www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου