Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Σχετικά με τις "καταστροφές" στο Παραρτημα

Επειδή ο κρετινισμός δεν έχει όρια…… ο κος Σιγαλός, αντιδήμαρχος πρασίνου , παίζει με τη νοημοσύνη μας και δοκιμάζει τα αντανακλαστικά των μελλοντικών του ψηφοφόρων (που τώρα είναι στην χρυσή αυγή). Τόλμησε να πει πως καταστρέψαμε τα «ιστορικά έδρανα» (sic) του Παραρτήματος και προβήκαμε σε τεράστιες καταστροφές….

Ας τα δούμε ένα, ένα….

Το Παράρτημα όταν πρωτομπήκαμε πριν 15 περίπου  χρόνια, δεν είχε καν πόρτα και το βρήκαμε ΠΛΗΡΩΣ κατεστραμμένο από την …τυχαία φωτιά του ’93 και τα ημιτελή έργα ανάπλασής του σε συνεδριακό κέντρο  που ακολούθησαν,  υπό την εποπτεία του  τότε αντιδημάρχου Σπύρου Δεμαρτίνου για τα οποία δαπανήθηκαν 500 εκ. δραχμές.

 Τότε ξηλώθηκαν και τα έδρανα, στα πλαίσια των έργων ανάπλασης.

 Με πολύ κόπο, πολύ δουλειά και ελάχιστα χρήματα, αφού εμείς δεν έχουμε κρατικές επιδοτήσεις, προσπαθήσαμε και επιδιορθώσαμε τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου για  να το κάνουμε βιώσιμο και για μας αλλά και  για όποιον θέλησε έκτοτε να το χρησιμοποιήσει. Το ξεμπαζώσαμε, καθαρίσαμε τους χώρους του, φτιάξαμε τις τουαλέτες, φτιάχτηκαν χώροι για το συνεργείο ποδηλάτων, για τα μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες και ρομά, μπήκαν μηχανήματα για το ράδιο κατάληψη και τις συναυλίες, αγοράστηκε ένα φωτοτυπικό, διαμορφώθηκε χώρος για μπαρ και καφενείο. Αυτά είναι γνωστά. Το φτιάξαμε και το χρησιμοποιήσαμε όλα αυτό τον καιρό όπως αναλογεί σε ένα χώρο ανοικτό και κοινωνικό από τον οποίο   πέρασαν όλα αυτά  τα χρόνια κυριολεκτικά χιλιάδες άτομα.

Οι αθηναϊκές τακτικές με τα γκρο πλαν στις μπύρες, τα …γυμνά καλώδια  και τις σημαίες μας,  έχουν ξεπεράσει και αυτά ακόμα τα όρια του γελοίου.



ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 4Ης ΠΡΟΣ 5Η  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου