Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΡΙΤΗ 17-7-2012 / ΩΡΑ 7:00μμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ
ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!
 
Πόσος φασισμός χωρά άραγε στη δημοκρατία τους; Σίγουρα αρκετός έτσι ώστε να ευθυγραμμίζεται η κεντρική πολιτική του κράτους με εγκληματικές συμμορίες όπως η χρυσή αυγή, σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα πογκρόμ – επιχειρήσεις σκούπα, η θωράκιση των συνόρων, το χτύπημα των αυτοοργανωμένων χώρων αντίστασης και αλληλεγγύης και συνολικότερα του κοινωνικού και ταξικού αγώνα.
 
     Αρκετός έτσι ώστε το αυγό του φιδιού να επωάζεται στη ζεστή αγκαλιά του κράτους, όπως στα σώματα ασφαλείας, την εκκλησία και την ΕΥΠ.
 
     Τόσος φασισμός, ώστε να ξερνάει μεικτά τάγματα εφόδου από ναζιστές, φασιστο-νοικοκυραίους και μπάτσους σε καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και αγωνιστές, με την πλήρη ανοχή, συγκάλυψη και ενθάρρυνση του επίσημου κράτους και της δικαιοσύνης.
 
     Τελικά, πόσο φασισμό χρειάζεται η Αστική Δημοκρατία και το Κράτος ούτος ώστε να διασφαλίζει και επεκτείνει την επικυριαρχία του πάνω στις κοινωνίες; Τόσο όσο χρειάζεται για να τσακίσει τις κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. Να αποκαταστήσει την κοινωνική και ταξική ειρήνη δηλαδή την απρόσκοπτη συνέχιση της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης των πολλών από τους λίγους, χωρίς κραδασμούς, χωρίς αναστατώσεις. Την ¨επαναδιαπραγμάτευση¨ του κοινωνικού συμβολαίου της υποτελείας και της δουλοπρέπειας με μόνο διαπραγματευτικό χαρτί την τρομοκρατία του Νόμου και της Τάξης.
 
Ο πόλεμος με το φασισμό δεν μπορεί παρά να είναι πόλεμος με το Κράτος και το Κεφάλαιο που τον γεννά και τον αναπαράγει. Ένας πόλεμος που η δικαίωσή του θα σημάνει το τέλος της καταπίεσης και εκμετάλλευσης και θα ανοίξει το δρόμο για μια κοινωνία Ελευθερίας, Ισότητας, Αλληλεγγύης και Αξιοπρέπειας για όλους τους ανθρώπους.
 
     Αυτός ο πόλεμος, ο κοινωνικός πόλεμος, μέσα στη διαρκή διαδρομή των ανθρώπων στην κατεύθυνση της κοινωνικής απελευθέρωσης, αναγκαστικά θα περάσει πάνω από το υλικό και έμψυχο δυναμικό του συστήματος, από τις δομές του και από τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς καταστολής.
 
Μια τέτοια πραγματική μάχη αυτού του πραγματικού καθημερινού πολέμου πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο τη Δευτέρα 9 Ιούλη 2012. Από τη μια μεριά αγωνιστές για την κοινωνική απελευθέρωση, αντιφασίστες και νεολαίοι και από την άλλη όλος ο διαθέσιμος παρα-στρατός στην υπηρεσία του κράτους και των αφεντικών.
 
     Σε πείσμα των διάφορων συκοφαντών και διαστρεβλωτών τα πραγματικά περιστατικά έχουν ως εξής:
Στις 9 το βράδυ της Δευτέρας διακινείται η πληροφορία ότι 40 χρυσαυγίτες πραγματοποιούν εκδήλωση στο ουζερί ¨Καρνάγιο¨ στην οδό εθνικής ενότητας, στην όποια παρευρίσκονται μεταξύ άλλων ο βουλευτής της συμμορίας Κ. Μπαρμπαρούσης, ο τοπικός ¨φύρερ¨ Λ. Σταθόπουλος και το δεξί του χέρι Κ. Ντάικος καθώς και ένα ακόμη άτομο που στο παρελθόν είχε βρεθεί σε αντιπαράθεση με συντρόφους και είχε αρνηθεί την οποιαδήποτε σχέση με τον ακροδεξιό οχετό, και το οποίο διατηρεί εμπορικό κατάστημα στην οδό Παπαστράτου.
 
     Όλοι τους σήκωσαν το χέρι τους εναντίον των 60 περίπου συντρόφων κρατώντας μπουκάλια, πέτρες, καρέκλες, παλούκια ενώ ο Ντάικος είχε πτυσσόμενο γκλοπ και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης περίστροφο με φωτοβολίδες το οποίο χρησιμοποίησε 4 φόρες σημαδεύοντας κατά πρόσωπο.
 
     Αμφότεροι ισοπεδώθηκαν από τους συντρόφους και αυτή τη φορά η εθνική ενότητα βάφτηκε με δικό τους αίμα και όχι με αυτό των μεταναστών και αγωνιστών, ενώ 4 της συμμορίας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου.
 
Την επόμενη μέρα, Τρίτη 10 Ιούλη, κάποια από αυτά τα ποντίκια βγήκαν από τις τρύπες τους και χτύπησαν με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έναν ανοιχτό κοινωνικό χώρο, την κατάληψη APERTUS. Η συγκεκριμένη κατάληψη με συνεισφορά στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες της περιοχής αλλά και ευρύτερα, ανήκει σε όλους τους ανθρώπους που αγωνίζονται για την Ελευθερία και το χτύπημα σε αυτή είναι χτύπημα σε όλους μας, και σαν τέτοιο θα απαντηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη στον περίβολο της κατάληψης σβήστηκε από γείτονες ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι σύντροφοι. Οι υλικές ζημιές ήταν μικρές αλλά το μεγαλύτερο κακό προκλήθηκε στον καταληψία σκύλο Ριτζάι για τον οποίο οι άνανδροι αδιαφόρησαν.
 
Από το 2007 και τη δολοφονική επίθεση στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ, της Χρυσής Αυγής και μπράβων σε συντρόφους με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός συντρόφου στο μάτι έως σήμερα, πολλές είναι οι προκλήσεις και επιθέσεις των φασιστοειδών σε βάρος ανθρώπων συγκεκριμένα από τον αναρχικό – αντιεξουσιαστικό χώρο. Όσο κι αν αυτές οι επιθέσεις εντάσσονται στο πεδίο της στοχοποίησης, της εξάντλησης, της συκοφαντίας αγωνιστών και τρομοκράτησης των οικείων τους, μέσα από μηνύσεις και δικαστήρια, από ¨επισκέψεις¨ στο κοινωνικό περιβάλλον των ανθρώπων αυτών (σπίτια, μαγαζιά, εργασία) και δράσεις απειλητικού χαρακτήρα (αφισοκολλήσεις, συνθήματα με σπρέι).
 
Όσο κι αν καμώνονται δυνατοί, με τις πλάτες της αστυνομίας και των ΜΜΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες και δοσίλογοι ότι ο καιρός της εθνοκάθαρσης έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος της Ελευθερίας θα περάσει από πάνω τους, βαδίζοντας στο δρόμο της κοινωνικής απελευθέρωσης.
 
Θα τους τσακίζουμε με κάθε μέσο και τρόπο.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ  –  ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
 
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ!
 
ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…
 
 
Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι, Αγρίνιο
Θ. Δασκαλοπούλου Ά πάροδος 3
&  stekidask.blogspot.com

26 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
    ΤΣΑΚΙΣΘΕ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

    'ΖΗΤΩ Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ'
    'ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ,
    ΑΝΑΡΧΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΗΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΟ ΜΕΛΙ!


    'ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ'
    'ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΑΧΑ ΝΕΚΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...!

      ΕΚΚΑ, ΕΔΕΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...!

      ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΑ...!

      ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΚΕ, ΕΙΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ...!

      Διαγραφή
    2. tekna tou hafie t kke?
      hahahha!
      ma ti VLAKAS eisai esu!!!!

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  4. Μπραβο φασιστες μας κανατε τη μουρη κρεας για ακομη μια φορα και παλι απ το ιντερνετ,αν ειστε απο αγρινιο την επομενη φορα εξαφανιστητε πιο γρηγορα να σπασετε το ατομικο σας ρεκορ,πισω στις τρυπες σας και στα χωρια σας... ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5:33 π.μ., ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΛΕΩ ΓΩ ΣΤΟ ΨΩΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑΣ ΜΑΜΑΚΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
      'ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ'

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΤΑΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ,ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΟΥ,Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ?ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ

      Διαγραφή
  5. ΕΙΜΑΣΤ' ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. STROUMFITA(12:34)ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ...!
      ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΑ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ...!

      'ΔΕΝ' ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.
      ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΣΤΕ-ΦΑΙΝΕΣΤΕ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΜΕΣΤΕ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΛΕΝΕΣΤΕ...!

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ, ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΗ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ!!! ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!
    ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!
    ΑΔΕΡΦΑΡΑ!
    ΑΝΤΕ ΨΩΦΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. gamo to mouni tis manas sou fasista!
      autinis poy gamiotan me tous germanous k tous italoys to 40!
      sperma auton eisai!

      Διαγραφή
    3. ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΧΑΣΑΠΗΔΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΤΟΥ '44 - '49! ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑ!

      Διαγραφή
  7. ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ, ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ Η/Υ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΣ Κ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ Κ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΑΚΟΥ ΜΕ..
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ...ΚΟΙΤΑΞΟΥ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΛΕΣ Κ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ..
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΒΕΒΑΙΩΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ, ΚΑΙ ΠΗΔΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕ ΣΕ ΜΙΣΩ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ.
    ΜΟΝΑΧΑ, ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ; ΕΣΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ;
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΠΑΤΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ Υ.Α.Τ. ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΩ ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΝΑΡΧΟΜΑΓΚΑ...!

      Διαγραφή
    2. plaka mas kaneis...tremoume....pes to apo tin arxi oti exeis mpatso sigeni na katalaboume ti skata exeis mesa sto kefali sou. h pigada se perimenei kai esena kai ton mpatso sou. monos den mporeis na kaneiw tipota e....

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΟΙΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΝΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
      ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΥΧΟΝ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΤΟΥ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ. ΔΕ ΜΕ ΓΕΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  8. ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ...!

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2011 ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ 'ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ' ΚΤΗΝΗ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΓΕΝΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ 'ΑΙΜΟΔΙΨΟΥΣ' ΣΟΒΙΕΤ(ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ), Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ 'ΠΑΓΙΟΣ' ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΚΑΡΙΟΛΑΣ Ο ΥΙΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ 'ΔΕΝ' ΒΛΑΠΤΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ 'ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ' ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ_.

    'FUCK DIRTY ALBANIANS'...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε..., ΡΕ..., ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ
    ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥΣ...
    ΣΩΣΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...!

    'ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ'_.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  13. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΖΥΓΩΝΕΙ,
    ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...!!!

    'ΖΗΤΩ Η ΕΛ.ΑΣ., ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ'...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή