Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Σχετικά με τα γεγονότα της επίθεσης στη Ντόρα Μπακογιάννη


Το βράδυ του Σαββάτου 14/01 αντιληφθήκαμε την παρουσία της Ν.Μπακογιάννη στο Ηράκλειο.
Αποφασίσαμε άμεσα μαζί με συντρόφους μας αναρχικούς και άλλους συναγωνιστές, ότι οφείλαμε να δώσουμε μία ελάχιστη απάντηση για την “τιμή” που μας έκανε να μας επισκεφτεί.
Το ποιόν της εν λόγω κυρίας, καθώς και της οικογένειας της, είναι γνωστό σε όλους και δε θα αναφερθούμε περαιτέρω. Κατευθυνθήκαμε λοιπόν προς την είσοδο του χλιδάτου εστιατορίου “Λούκουλος”, στέκι κυρίως μεγαλοαστών και ξιπασμένων νεόπλουτων, γύρω στους 40 συντρόφους.
Εκσφεντονίσαμε γιαούρτια και αντικείμενα προς το τραπέζι όπου καθόταν η Μπακογιάννη και ο συφερτός από “επιφανείς” μεγαλοεπιχειρηματίες.

Ένας, πιθανότατα από τη φρουρά της, προσπάθησε άδοξα να μας απωθήσει, όταν όμως ένας δεύτερος έβγαλε όπλο και το όπλισε απειλώντας μας, ήταν κάτι το οποίο μας εξόργισε περισσότερο αντί να μας φοβίσει. Το αποτέλεσμα ήταν να σπαστεί η βιτρίνα και όλο το σκυλολόι τους να κλειστεί έντρομο μέσα.
Αποχωρήσαμε συντεταγμένα όταν εμείς το επιλέξαμε, ακριβώς όπως όταν είχαμε εισβάλει στην αρχή.

Υ.Γ.1 : To χαμόγελο της Ντορούλας κόπηκε, όταν μας αντίκρυσε να κατευθυνόμαστε απειλητικά προς το μέρος της, και η αμηχανία της μετατράπηκε σύντομα σε φόβο. Έτσι, προσπάθησαν να την προστατέψουν, οδηγώντας την σιγά – σιγά προς το πίσω μέρος του εστιατορίου. Θα έπρεπε ήδη να έχουν καταλάβει ότι δε μπορούν να κυκλοφορούν δημόσια, και ατάραχοι να μοιράζουν χαμόγελα και χειραψίες! Την επόμενη φορά ίσως χρειαστεί να τρέξουν αλαφιασμένοι!

Υ.Γ.2 : Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν οι καταστηματάρχες ότι αν επιλέγουν να φιλοξενούν τέτοια καθάρματα, είναι πολύ πιθανό να συμβαίνουν αντίστοιχα γεγονότα στα μαγαζιά τους

ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Κάποιοι Αναρχικοί από αυτούς που επιτέθηκαν στη Ν.Μπακογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου