Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Πέταξαν νεράτζια στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάσο Αλευρά


ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξαν νεράτζια στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νάσο ΑλευράΣτόχος αποδοκιμασιών αγανακτισμένων πολιτών έγινε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών, με το ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αλευράς, έξω από το γήπεδο του «Μίλωνα» στη Νέα Σμύρνη, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Πλησιάζοντας στο γήπεδο, περικυκλώθηκε από μια ομάδα πολιτών (περίπου 20-30 ατόμων) οι οποίοι σε έντονο ύφος του ζητούσαν εξηγήσεις για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Ο κ. Αλευράς έμεινε επιχειρώντας να αντιμετωπίσει λεκτικά τις κατηγορίες που του εκτόξευαν επειδή ψήφισε τα Μνημόνια 1 και 2.
«Είσαι απαράδεκτος», «μας κόψατε τους μισθούς και τις συντάξεις», «το μόνο που κάνεις στη Βουλή είναι να διαβάζεις εφημερίδες» «αίσχος», «ντροπή σου», «φωτιά και τσεκούρια θέλετε όλοι» ήταν μερικά από τα… πιο ευγενικά που «άκουσε» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Εκτοξεύτηκαν και ύβρεις εναντίον του, ενώ κάποιος του πέταξε νεράντζι.
Κατά την διάρκεια του διαλόγου που προσπάθησε να ανοίξει με τους αγανακτισμένους πολίτες ο Νάσος Αλευράς, κάποιος τον αποδοκίμασε για τον σύνθημα «λεφτά υπάρχουν». Ο κ. Αλευράς προσπάθησε να απαντήσει λέγοντας πως ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ένα λάθος, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του, επειδή κάποιος από τους παρευρισκόμενους τον διέκοψε.
Λίγα μέτρα πιο πέρα υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρακολουθούσαν αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν αφού ο κ. Αλευράς αποχώρησε μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες της Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα της Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης των συντρόφων να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά με τον αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή