Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση στα γραφεία της δη.μαρ.

Ο ρόλος της δη.μαρ. στο σύγχρονο καθεστώς δεν θα πρέπει να εκπλήσσει και να ξενίζει σε κανέναν υποψιασμένο. Ο συρφετός των ευρω-αριστερών του Κουβέλη, επιτελεί άριστα το σκοπό της δημιουργίας του, αποτελώντας μιά πολύτιμη εφεδρεία στην εξουσιαστική μηχανή. Οι λόγοι μιάς επίθεσης στα γραφεία ενός τέτοιου σχηματισμού φυσικά αφθονούν κι οι αφορμές περισσεύουν. Δε χρειάζονται πολλές εξηγήσεις γιατί ο νέος λαγός του καθεστώτος (προερχόμενος απ' τα αριστερά αυτή τη φορά) μας δίνει καθημερινά με τη στάση και τα έργα του νέες αφορμές και νέα επιχειρήματα. Οι δηλώσεις για ''ατυχείς χαρακτηρισμούς'' της ΓΑΔΑ, όσον αφορα στην απαγόρευση των διαδηλώσεων στην Αθήνα κατά την επίσκεψη Μέρκελ, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολίες και λόγια.
Το λιγότερο που αρμόζει σε τέτοιους λακέδες και τσάτσους του συστήματος είναι η φωτιά. Και σε αυτούς που βιάστηκαν ήδη να μιλήσουν για φασισμό απαντάμε ότι φασισμός είναι οι εκατοντάδες ''προληπτικές'' συλλήψεις αγωνιστών κι απεργών. Φασισμός είναι η εξαθλίωση του κοινωνικού συνόλου και τα πογκρόμ εναντίον όσων περισσεύουν. Φασισμός είναι τα βασανηστήρια σε αντιφασίστες διαδηλωτες κι αλληλέγγυους στη γαδα, οι μπούκες στις καταλήψεις, οι αμολημένες ορδές των ανθρωποειδών της δέλτα και της δίας. Κι ο αγώνας ενάντια σε αυτόν τον  φασισμό κράτους κι αφεντικών είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
Τα κομματικά γραφεία της δη.μαρ, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, πυρπολήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, σαν μιά ''πρόχειρη'' απάντηση στις ''βιαστικές κι άστοχες'' δηλώσεις του κόμματος  και της γαδα. Ας έχουν κατά νου όλοι τους, πως σύντομα ο καθένας τους θα κληθεί να αναμετρηθεί με το κόστος των επιλογών του. Είτε πρόκειται για τους μασκαράδες του Κουβέλη είτε για τους ταγματασφαλίτες της χρυσής αυγής, οι απαντήσεις θα δίνονται παντού και πάντα.
Όλα συνεχίζονται...
Αλληλεγγύη σε όλους όσους διώκονται από το καθεστώς για την ανατεπτική τους δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου