Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αφίσα πορείας αλληλεγγύης για τους 4 αναρχικούς


Την 1 φλεβάρη 2013 διαταράσσεται η κανονικότητα της μικρής πόλης του Βελβεντού Κοζάνης και γι' αυτό υπάρχει αιτία. Οι αναρχικοί ληστές Γ. Μιχαϊλίδης, Δ. Πολίτης, Δ. Μπουρζούκος, Ν. Ρωμανός έχουν αποφασίσει να απαλλοτριώσουν ένα υποκατάστημα τράπεζας και ένα ταχυδρομικό ταμιευτήριο. Θα επιλέξουν την ληστεία για να επιστρέψουν τον “πλούτο” εκεί που ανήκει, στον κόσμο του αγώνα, της αμφισβήτησης, της εξέγερσης , της δράσης. Ο γνωστός κυβερνητικός φασίστας Δένδιας και τα λοιπά μαντρόσκυλα της αστυνομίας, με την αμέριστη συμπαράσταση των τηλεοπτικοτυπογραφικών ρουφιάνων της κοινωνίας Τρέμιδων, Ευαγγελάτων και φυλλάδων σαν την “δημοκρατία” και την “espresso”, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ληστεία αυτή στρέφεται ενάντια στην κοινωνία και τον καθένα μας. Το ισχυρίζονται αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την καθημερινή εξαθλίωση της κοινωνίας, με σκάνδαλα, μνημόνια, ανεργία, απολύσεις, ρουσφέτια, μειώσεις μισθών και συντάξεων. Για εμάς αυτοί είναι οί ληστές και έχουν και ονοματεπώνυμο Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και οι παρατρεχάμενοι κοπρίτες της τρόικας εσωτερικού Στουρνάρας, Χατζηγάκης και λοιποί, που ληστεύουν τον κόπο μας και τις ίδιες τις ζωές μας.

Οι σύντροφοι καταδιώκονται και συλλαμβάνονται 3 στη Βέροια και 1 στην Πτολεμαϊδα. Οι ολοκληρωτικές μέθοδοι του κράτους έκτακτης ανάγκης ξαναεμφανίζονται με πολύωρους ξυλοδαρμούς και βασανισμούς όπως και σε ένα παρελθόν όχι πολύ μακρινό. Η δημοσίευση των επεξεργασμένων φωτογραφιών με εμφανή τα σημάδια των ξυλοδαρμών από το Υπ. ΠροΠο δειχνει ότι ο κρατικός μηχανισμος έχει αρχίσει να ξεπερνάει κάθε δημοκρατική επίφαση που ηθελε αυτά τα πράγματα να μην συμβαίνουν, κάθε προσπάθεια να τα κρατήσει έστω κρυφά. Θέλει να ενημερώσει και να προειδοποιήσει όσους αντιστέκονται για το τι τους περιμένει. Όπως συνέβει με τους 15 αγωνιστές της αντιφασιστικής μοτοπορείας, όπως συμβαίνει στις πορείες της οργής, όπως συμβαίνει και στους ανθρώπους που δεν θέλουν να ζούν στη παγίδα της δημοκρατίας. Οι 4 συντρόφοι αντιστάθηκαν μπροστά στα πιστά σκυλιά της εξουσίας, υπερασπιζόμενοι την αξιοπρέπεια της πράξης τους, της στάσης ζωής, της αναρχίας.

Ως αναρχικοί – αντιεξουσιαστές στεκόμαστε δίπλα στους 4 συντρόφους, απέναντι από τους φυσικούς αυτουργούς, στοχεύοντας τους ηθικούς αυτουργούς.



ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΒΕΡΟΙΑ Σαβ. 23/2/13

ΠΛ. ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ 12μμ

για πουλμαν απο αθήνα πληροφοριες στο Κ*ΒΟΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου