Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Ναζιστικος χαιρετισμος


Απίστευτος και άκρως προκλητικός πανηγυρισμός από τον Γιώργο Κατίδη μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του 2-1 στο 85' για λογαριασμό της ΑΕΚ στο ματς με τη Βέροια.

Ο άσος της ΑΕΚ σκόραρε, πέτυχε το 2-1 υπέρ της «Ενωσης» και κατευθυνόμενος προς την εξέδρα χαιρέτησε ναζιστικά έχοντας φροντίσει πρώτα να βγάλει τη φανέλα του.

Ενας πανηγυρισμός που είναι, αναμφισβήτητα, προκλητικός και ανεπίτρεπτος για μία ομάδα που προέρχεται από πρόσφυγες. Για μία ομάδα που δεν προάγει τη ξενοφοβία και τον ρατσισμό.

Μετά το τέλος του ματς, κάποιοι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν για το γκολ της νίκης, όμως δεν πήγαν όλοι δίπλα του. Ηταν εμφανές το μούδιασμα αρκετών παικτών της ΑΕΚ, όπως και στις εξέδρες, όπου η σημαντική αυτή νίκη δεν πανηγυρίστηκε τόσο έντονα όσο θα περίμενε κανείς. Κάποιοι, μάλιστα, φίλοι της «Ενωσης» ήταν έξαλλοι για τον πανηγυρισμό-ντροπή του Κατίδη.

Τώρα για το τι μπορεί να περιμένει τον Κατίδη; Βάσει των οδηγιών που έχει δώσει η UEFA, ο παίκτης της ΑΕΚ είναι πολύ πιθανόν να κληθεί αυταπάγγελτα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ενώ δεν αποκλείεται να κληθεί και από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague κινδυνεύοντας με βαριά τιμωρία.

Και αν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης «έφαγε» έξι αγωνιστικές για την μούντζα στο ματς με τον Πλατανιά, μπορεί να φανταστεί κανείς εύκολα το πόσο βαριά μπορεί να είναι τιμωρία του νεαρού άσου της ΑΕΚ.http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=129327613

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου