Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμους οχηματων μπατσων


Ξημερώματα τσικνοπέμπτης επισκεφτήκαμε γνωστή οικία μπατσοοικογένειας στον Άγιο Δημήτριο στην οδό Ερατοσθένους 42 και πυρπολήσαμε τα δύο προσωπικά τους οχήματα. Αυτή η πράξη έρχεται ως μια ελάχιστη απάντηση στις καθημερινές τους προκλήσεις.
Από τα βασανιστήρια των συλληφθέντων στην αντιφασιστική μοτοπορεία και το Βελβεντό, στα κέντρα κράτησης μεταναστών και στα αστυνομικά τμήματα, τις καθημερινές «σκούπες» μεταναστών, τοξικοεξαρτημένων και οροθετικών μέχρι την τρομοκράτηση της τοπικής κοινωνίας στην Ιερισσό, η δουλειά των μπάτσων είναι μία. Να είναι τα αντικοινωνικά μαντρόσκυλα της εξουσίας.

Επιλέξαμε να κινηθούμε αποφασιστικά και άμεσα με μέσα προσιτά στον καθένα -ένα  μπουκάλι βενζίνης, κεράκι , αναπτήρας- δίπλα από τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να υπενθυμήσουμε σε κάποιους πως οι επιλογές που εχουν κάνει έχουν και τις ανάλογες συνέπειες.

Είμαστε παντού και αφού φοράτε τα διακριτικά σας επιστρέφοντας σπιτια σας , θα είμαστε εκεί αφήνοντας τα δικά μας χαρακτηριστικά.



Στέλνουμε τους εμπρηστικούς μας χαιρετισμούς και την αλληλεγγύη μας στα μέλη της ε.ο.Σ.Π.Φ και σε όσους διώκονται για την ίδια υπόθεση,

στα μέλη του Ε.Α και σε όσους κατηγορούνται για συμμετοχή τους

στους 4 συντρόφους της ληστείας στο Βελβεντό

σε όλους τους διωκόμενους αγωνιστές



Υ.Γ: Επίσης αναλαμβάνουμε την ευθύνη για ένα ΠΣΚ 19-21/10/12

οπου πυρπολήσαμε τις νυχτερινές ώρες αντίστοιχα

ένα όχημα UPS (Counter Courrier) , στην Ηλιά Ηλιού στο Παγκράτι.

1 CLK στο διασκεδαστήριο Γκάζι,

1 SLK στην οδό Βικέλα στα Πατήσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου