Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Αμετανόητος ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, αποκαλεί «θύματα» τους νεοναζί εγκληματίες

Αμετανόητος ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, αποκαλεί «θύματα» τους νεοναζί εγκληματίες

Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, δηλώνοντας για τους βουλευτές της Χ.Α. ότι «βάζουν φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες».

Στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου η Χρυσή Αυγή βρήκε τον υπερασπιστή που γύρευε και έναν «άξιο» συμπαραστάτη του… «θεάρεστου» έργου της.

Εκτός από το… μεγαλοπρεπές «Βάζουν φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες», ο Μητροπολίτης Γλυφάδας πρόσθεσε προκλητικά ότι «είναι κι άλλοι πολιτικοί παλιοί που χρωστάνε λεφτά στο κράτος. Και μερικοί την έχουν γλιτώσει. Ο λαός ξέρει πόσοι πολιτικοί έπρεπε να είναι φυλακή, κι αντί αυτού βάζουν μέσα τα θύματα...».

Ο "σοφός" ποιμενάρχης της Γλυφάδας δεν έχασε ευκαιρία να αναφερθει εναντίον των μεταναστών, για τις ελληνοποιήσεις αλλά και τον επέρχόμενο αντιρατσιστικό νόμο.

Σημείωσε ότι «Λάθος της πολιτείας που το ΄90 άφησε τα σύνορα ανοιχτά. Λάθος και ο νόμος με τον οποίο δίνεται πιο εύκολα η ελληνική ιθαγένεια. Να έρθουν από όλες τις χώρες, αλλά σαν τουρίστες και κατόπιν να επιστρέψουν στις χώρες τους. Δεν είμαι, φυσικά, ρατσιστής. Έχω πάει στην Αφρική 48 φορές (!) για ιεραποστολή».

για το βίντεο-http://www.alfavita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου