Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Εισβολή αστυνομικών στην ΑΣΟΕΕ με το πρόσχημα της πάταξης του παρεμπορίου



18.18 
Η αστυνομία απομάκρυνε τους συγκεντρωμένους φοιτητές, που βρίσκονταν έξω από την ΑΣΟΕΕ, ενώ κάποιος κόσμος παραμένει συγκεντρωμένος στην Χέυδεν. 

Στο σημείο βρίσκεται και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Μαρία Μπόλαρη, η οποία ζήτησε από τον επικεφαλής της επιχείρησης να την ενημερώσει. Ωστόσο, ο επικεφαλής αρνήθηκε οποιαδήποτε ενημέρωση. 

Σημειώνεται ότι υπάρχει πλήθος ασφαλιτών που μπαινοβγαίνουν στο κτίριο του πανεπιστημίου. 
--------

17.50


Η περιοχή γύρω από την ΑΣΟΕΕ είναι ακόμα αποκλεισμένη από ΜΑΤατζήδες. Κόσμος προσπαθεί να φτάσει στο σημείο για συμπαράσταση.


Οι αστυνομικοί ερευνούν, κάνουν «φύλλο και φτερό» τα στέκια των φοιτητών. Είναι σαφές, όπως δηλώνουν φοιτητές, ότι το παρεμπόριο ήταν η πρόφαση, η όλη επιχείρηση αφορά τους κοινωνικούς χώρους στη σχολή.


Οι φοιτητές που έχουν πάει από κοντά για να δουν τι συμβαίνει και γιατί ερευνάται ο κοινωνικός τους χώρος εκδιώχθηκαν από το κτήριο. Ο χώρος άνοιξε για τις κάμερες των καναλιών. Μαζεύεται κόσμος έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ στο ρεύμα της Πατησίων προς Ομόνοια. 


_________________________________________________________________

Αφού κατασχέθηκαν προϊόντα και έγιναν προσαγωγές 16 αλλοδαπών, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο κτίριο της σχολής και κάνουν έρευνες στα στέκια των φοιτητικών σχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου