Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δ. Στρατούλη στο ΟΑΚΑ


Ο βουλευτής βρισκόταν στο γήπεδο παρέα με το γιο του, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, όταν τον πλησίασε ομάδα αγνώστων, οι οποίοι αφού δήλωσαν τη χρυασυγίτικη τους ταυτότητα, χειροδίκησαν ενάντια στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δ. Στρατούλης είναι καλά στην υγεία του. 

Το περιστατικό συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα. Οι τρεις δράστες πλησίασαν το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον χτύπησαν στο κεφάλι και έπειτα τράπηκαν σε φυγή. Το ιατρικό προσωπικό του γηπέδου περιέθαλψε τον Δ. Στρατούλη, ενώ στο ΟΑΚΑ έχει κληθεί και η αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.   

1 σχόλιο:

  1. Εδώ βουλευτής Στρατούλης.

    Έχω να δηλώσω πως με καρτέρεσαν 13 σταφιδοπαραγωγοί, 2 στρουμφάκια (το ένα με πλατυποδία) , ο Στήβεν Σηγκάλ με την γυναίκα του (έχει πιο βαρύ χέρι) και ο ερμηνευτής Τέρης Χρυσός με μια εφημερίδα “Αυγή” στο χέρι, ΑΛΛΑ δόξα το Θεό την γλίτωσα χωρίς αμυχή!

    Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ τις διακοπές του cool Αλέξη στην Βραζιλία και την αναταραχή από την συμπαράσταση της συντρόφου Γαϊτάνη στους Monkeydones, προωθώντας την πολλά υποσχόμενη καριέρα μου στο Hollywood.
    Νιώθω βαθύτατα κολακευμένος που μου ζήτησαν να πρωταγωνιστήσω στην ταινία “Άφθαρτος 2, η επιστροφή από την Φιλαδέλφεια’, ειδικά μετά από το μικρό δείγμα ταλέντου που ξεχειλίζει σε βίντεο όπως αυτό:

    http://www.youtube.com/watch?v=sIb1Gyk_-UU

    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή