Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Eορταστικές προσφορές: Στα jumbo θα βρείτε αυξημένες πωλήσεις και μειωμένους μισθούς

Αγωγή της ΕΡΤ στον mister jumbo!
Αύξηση πωλήσεων στο πεντάμηνο εμφάνισε ο όμιλος παιχνιδιών Jumbo, προχωρώντας παράλληλα σε επενδύσεις που αφορούν νέα καταστήματα
Ο συγκεκριμένος όμιλος "φημίζεται" για απολύσεις, απλήρωτες υπερωρίες, καταστρατήγηση της εργατικής νομοθεσίας, συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Πολλά τα περιστατικά και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε. Η καραμέλα περί "κρίσης" και "δυσκολιών" δε φαίνεται όμως να ισχύει. 


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η διοίκηση,  "τον Νοέμβριο διατηρήθηκε το θετικό πρόσημο των πωλήσεων για τα καταστήματα Jumbo.

Κατά συνέπεια, οι πωλήσεις του ομίλου για τους πρώτους πέντε μήνες της τρέχουσας οικονομικής χρήσης (Ιούλιος 2012 - Ιούνιος 2013) ανήλθαν σε 200,39 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2,59% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό για τη νέα οικονομική χρήση 2012-2013 που παρουσίασε η διοίκηση στην πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων, στόχος παραμένει η αύξηση των πωλήσεων μεταξύ 0%-2%.

Η πολιτική της διοίκησης να επεκτείνεται εν μέσω κρίσης προς το παρόν αποδίδει, αφού ο όμιλος εμφανίζει αύξηση τζίρου όταν η συνολική αγορά λιανικού εμπορίου συρρικνώνεται με διψήφια ποσοστά κάθε χρόνο την τελευταία περίοδο".


Πηγγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου