Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΠΟΕ - ΟΤΑ προς Χρυσή Αυγή: Είστε ανεπιθύμητοι

Την κατηγορηματική αντίθεσή του στην παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε γενικές συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις των συλλόγων-μελών της Ομοσπονδίας εξέφρασε το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ -  ΟΤΑ.



«Οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων, ήταν ανέκ αθεν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων. Γι’ αυτό, είναι ανεπιθύμητοι από κάθε συλλογική διαδικασία των εργαζομένων», αναφέρεται στη σχετικά ανακοίνωση και προστίθεται ότι «η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και κάθε μορφής οργάνωσης των εργαζομένων που ιστορικά εκφράζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι».

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τους συλλόγους - μέλη της «να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές» στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «καθώς είναι απολύτως ανεπιθύμητοι από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος».

Σημειώνεται πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε κινητοποίηση δημοτικών αστυνομικών. Μάλιστα η υποδοχή τους από μερίδα (αρκετά μεγάλη) των υπό απόλυση εργαζομένων ήταν ενθουσιώδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου