Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

''Υγιώς σκεπτόμενοι μικροέμποροι'' στο πλευρό της Χρυσής Αυγής




Με μία ανακοίνωση, η οποία θα μπορούσε να εκληφθεί και ως παρακίνηση και προτροπή σε βίαιες και έκνομες πράξεις, επέλεξε το Ενιαίο Συνδικάτο Υπαίθριων Μικροπωλητών Ελλάδας να εκφράσει την στήριξή του στο χρυσαυγίτικο οχετό που κατέκλυσε τις τελευταίες δύο ημέρες τηλεοράσεις, εφημερίδες και internet...








Ο εμπνευστής της ανακοίνωσης, η οποία αμαυρώνει τον κλάδο των μικροπωλητών χωρίς να είναι καν γνωστό κατά πόσο την υιοθετούν συνολικά, όχι μόνο δε βρίσκει κάτι προβληματικό στη δράση των αυτόκλητων ναζί, χαρακτηρίζοντας την ως "αντίσταση", αλλά επιπλέον ζητάει οι συγκεκριμένες δράσεις να επεκταθούν "σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας", κάνοντας μάλιστα και σχετικό διάβημα προς τη γραμματεία της Χρυσής Αυγής.

Και ενώ αναφέρει και πάλι, στη γραμμή της Χρυσής Αυγής, το δικαίωμα του πολίτη "ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα", για τον υπέρμετρο ζήλο των "ελεγκτών", δηλαδή τους βανδαλισμούς και τα σπασίματα, τηρεί σιγή ιχθύος. Σαν να μην ήταν οι ίδιοι αυτοί που "έλεγχαν", με αυτούς που έσπαγαν.

Ο συντάκτης μένει πιστός και σε μία ακόμη χρυσαυγίτικη αρχή, αυτή του δε μιλάμε και δε γράφουμε σωστά τα ελληνικά, αφού δύσκολα μπορεί να κατανοήσει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής με την παρακάτω φράση: "Οι αυθόρμητες << κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση".

Θα πρέπει ωστόσο να προβληματίσει τους συγκεκριμένους "υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους", όπως αυτοσυστήνονται, ποια ακριβώς θα ήταν η αντίδρασή τους αν εμφανιζόταν μια άλλη ομάδα "αυτόκλητων σωτήρων" που δε θα είχε πρόβλημα με το παρεμπόριο, αλλά με τη φοροδιαφυγή, το μη κόψιμο αποδείξεων, την ανασφάλιστη εργασία και όποια τέλος πάντων παρανομία επιθυμείτε. Θα δικαιολογούνταν και αυτοί να ελέγχουν, με τον τρόπο που το κάνει η Χρυσή Αυγή, τους ίδιους; Και μετά αφού έβρισκαν την πραμάτεια τους σπασμένη, καθώς δεν έκοψαν απόδειξη ή δεν κολλάνε ένσημα στο παιδί που βοηθάει στο κουβάλημα, θα έλεγαν μπράβο στα παιδιά που επιβάλλουν τη νομιμότητα;

Το πόσο "υγιώς" και ακόμη περισσότερο το πόσο "σκεπτόμενοι" είναι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκουν σαν λύση στα κλαδικά τους προβλήματα την αυτόκλητη δικαιοσύνη των ναζί, δε συνιστά καν ερώτηση, αφού η ίδια η ανακοίνωση αποδεικνύει τόσο το κοντόφθαλμο της σκέψης, όσο και την "αρρώστια" των συντακτών της. Ευχή είναι όμως οι όντως υγιώς σκεπτόμενοι μικρέμποροι να αντιδράσουν απέναντι σε αυτήν την ανακοίνωση μνημείο μικροαστικής ηλιθιότητας, απερισκεψίας και φασισμού. Η σιωπή πλέον είναι συνενοχή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!

Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.

Οι αυθόρμητες << κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής) Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 44-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τ.Κ. 13561

THΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

210/8547918/919

FAX ΓΡΑΦΕΙΟΥ

210/8547920

http://www.sindikatomikropoliton.com/


ΠΗΓΗ:let.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου