Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Δήμαρχος Ραφήνας: Οι αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν άδεια


Ο δήμαρχος Ραφήνας, Γιώργος Χριστόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο ΒΗΜΑ FM ανέφερε ότι οι αλλοδαποί μικροπωλητές που δέχτηκαν την επίθεση βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχαν άδεια για τους πάγκους τους. Επίσης είπε ότι την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχαν αστυνομικοί στο σημείο και σημείωσε ότι ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου δεν διαθέτει δημοτική αστυνομία.
Αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των υπαίθριων πωλητών επιδοκίμασε την ενέργεια της Χρυσής Αυγής και κάλεσε μάλιστα τα μέλη της να επεκτείνουν τη δράση τους σε όλη την επικράτεια.
«Οι αυθόρμητες κινήσεις ματ μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες εμποροπανηγύρεις ανά την επικράτεια μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους, με την παρότρυνση αυτή η δράση τους να συνεχιστεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους» σημειώνει η Ε.Σ.Σ.Υ.Π.Ε.
Η ανακοίνωση εστάλη στη Χρυσή Αυγή, η οποία και την δημοσιοποιεί με δικό της δελτίο Τύπου. Άλλωστε, η Χρυσή Αυγή έχει προαναγγείλει ότι οι έφοδοι θα συνεχιστούν.
Η προανάκριση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη και εντός της εβδομάδας αναμένεται να φθάσει στη Βουλή η δικογραφία για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στην έφοδο στη Ραφήνα.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο – μία ημέρα μετά την επίθεση στη Ραφήνα – στο Μεσολόγγι.
.koutipandoras.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου