Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Μαφιόζικη επίθεση φασιστών σε μπαρ Συντρόφου στο Αγρίνιο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο σε γνωστό rock club στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Άτομα που επέβαιναν σε δυο οχήματα, με κράνη και ρόπαλα, έσπασαν τα τζάμια του μαγαζιού
 
Τα άτομα επέβαιναν σε δυο οχήματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ένα μπορντό τζιπ και ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια. Αφού κατέβηκαν από τα οχήματα, φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα, έσπασαν τα τζάμια από το club Dewars, που βρισκεται στην οδό Εθνικής Αντοιτάσεως, στο ύψος της διασταυρωσης με την Λαμπράκη. Τα ατομα μετα την "καταδρομική" επιχειρηση που διήρκησε μερικά δευτερολεπτα, διέφυγαν με τα οχηματα τους, προς την οδο Σκίπη.
 
Το Dewars ανήκει σε σύντροφο. Εντελώς τυχαία αυτό συνέβη λίγες ημέρες μετά τα γεγονότα της Κυριακής, που οι νεοναζί κατευθασαν με πουλμαν και ΙΧ για τα εγκαίνεια των "γραφείων" τους διπλα στο αστυνομικό μέγαρο λίγο έξω από το Αγρίνιο. Για όποιον έτυχε να μην είχε ενημερωθει στο Αγρινιο υπηρξε κλιμα αστυνομοκρατιας και προοληπτικων προσαγωγών από τη προηγουμενη ημερα καθως και συμπλοκες για ωρες με τις δυνάμεις καταστολης.
 
Για να μη ξεχνιώμαστε, ο Γριβας που αποφυλακιστηκε και ηταν υποψιφιος στις Δημοτικες και Νομαρχιακες εκλογες με τη Χρυση Αυγη είναι μπραβος στην Αθηνα οπως και πολλοι αλλοι "συναγωνιστες" του.
 athens.indymedia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου