Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

Βουλευτής και στελέχη νεοναζί στην επίθεση στο «Ρεσάλτο»

Η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό αναδημοσιεύει εικόνες ντοκουμέντα από την επίθεση των νεοναζί της Χρυσή Αυγής στο αυτοοργανωμένο στέκι «Ρεσάλτο» από τις οποίες αποκαλύπτεται η συμμετοχή στο τάγμα εφόδου βουλευτή της Χρυσής Αυγής και του προσωπικού του φρουρού, αλλά και του «πυρηνάρχη» της τοπικής του Πειραιά.

 
Σύμφωνα με την Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, που αναδημοσιεύει ανάρτηση από το Indymedia, πρόκειται για τους:
 
Σαλούφα Νεκτάριο. Προσωπικός φρουρός του βουλευτή της ΧΑ Νίκου Κούζουλου, κάτοικος Κερατσινίου. Είχε συμμετάσχει και στην επίθεση σε μέλη του ΚΕΕΡΦΑ στο Πειραιά τον Μάρτη του 2012. Στην πάνω μεσαία φωτογραφία είναι σε παρέμβαση της ΧΑ σε Νίκαια/ Κορυδαλλό μια βδομάδα πριν την επίθεση στο Κερατσίνι. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα τα ρούχα και το κράνος είναι ακριβώς τα ίδια.
 

Μάκη Μπαρέκα, γενικός γραμματέας Τ.Ο Πειραιά. Μπροστάρης σε όλες τις παρεμβάσεις στις περιοχές του Πειραιά. Η photo δεξιά είναι από την παρέμβαση της ΧΑ στον Πειραιά μια βδομάδα μετά την επίθεση. Χαρακτηριστικό το μπουφάν και τα γυαλιά.
 


Νίκο Κούζηλο, βουλευτής της ΧΑ και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Στην κάτω δεξιά φωτογραφία είναι απο την παρέμβαση σε Νίκαια/Κορυδαλλό μια βδομάδα πρίν απο την επίθεση στο Κερατσίνι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου