Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Πάτρα: Επίθεση των Ματ στη συγκέντρωση αλληλεγγύης


Λίγο μετά τις 12.30 το βράδι περίπου 100 αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο της Ερμού για να συμπαρασταθούν στον ένα συλληφθέντα της χθεσινής βραδιάς, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε αντιφασίστες και χρυσαυγίτες στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων και συνεχίστηκαν έξω από την κατάληψη μαραγκοπούλειο όπυ μπάτσοι και χρυσαυγίτες συνεργάστηκαν για να επιτεθούν στους συντρόφους, χωρίς όμως επιτυχία.

Φαίνεται πως τους έτσουξε η χθεσινή ήττα όταν ο κόσμος του αγώνα με μόνο όπλο την αλληλεγγύη και την αποφασίστικότητα κατάφερε να στείλει στα τσακίδια τα χειρότερα κατακάθια αυτής της κοινωνίας και σήμερα αποφάσισαν να απαντήσουν στην άοπλη συγκέντρωση αλληλεγγύης με μένος. Ρίχνοντας σε ευθεία βολή και με δολοφονική διάθεση διέλυσαν τους συγκέντρωμένους που κατευθύνθηκαν προς την κατάληψη του Παραρτήματος συγκροτημένα.

Μάλλον δεν ενημερώθηκαν καλά οι μπάτσοι και τα τσιράκια τους πως σε αυτήν την πόλη η κρατική καταστολή και η παρακρατική τρομοκρατια έχει φάει πολλές ήττες στο παρελθόν και δεν προβλέπεται διαφορετική εξέλιξη για το μέλλον.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΙΣ 8/4

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΟΥΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ



ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου