Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση Νεολαίας Συνασπισμού για την επίθεση στο Ιndymedia και το Ράδιο Ένταση και τον 98 fm

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η μήνυση που κατέθεσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών επιδιώκει κάτι περισσότερο από την κατοχύρωση του ραδιοφωνικού σήματος του σταθμού. Στην πραγματικότητα έχει ως στόχο ένα πρωτότυπο συλλογικό εγχείρημα που δίνει σε νέες και νέους χώρο για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους και να συνομιλήσουν με την υπόλοιπη κοινωνία. Το ράδιο Ένταση, όπως και κάθε ανάλογη προσπάθεια αυτοοργάνωσης των νέων ανθρώπων, με τον «γλυκό» ερασιτεχνισμό όσων ανιδιοτελώς  το στηρίζουν λειτουργεί ως νησίδα αντίστασης προσφέροντας τη δυνατότητα της κριτικής στην σκληρή προπαγάνδα των μνημονιακών κυβερνήσεων και των ΜΜΕ που τις στηρίζουν.

 Μεταξύ λοιπόν του μέσου που συκοφαντεί τον αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές, που καλεί τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τοποθετηθούν χωρίς αντίπαλο και του αυτοοργανωμένου ραδιοφώνου εμείς σαφώς διαλέγουμε πάντα το δεύτερο.

Σε ό,τι αφορά την «πτώση» του server του indymedia αλλά και του επίσης αυτοοργανωμένου σταθμού 98 fm μετά και τα συγχαρητήρια που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον υπουργό Δικαιοσύνης, γίνεται παραπάνω από σαφές ότι πρόκειται για μια κυβερνητική πρωτοβουλία. Μια παρέμβαση που δείχνει ότι  στον καιρό της μνημονιακής επίθεσης όσοι/ες τολμούν να αντιμιλήσουν θα καταστέλλονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου