Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Η Δημοτική Αστυνομία "έκοψε" το Πασχαλινό Ανταλλακτικό Παζάρι της Πλατείας Συντάγματος


Από γραπτό μήνυμα της Χαράς (που είναι από την πρώτη μέρα "πυλώνας" στο Ανταλλακτικό Παζάρι) έμαθα τα παρακάτω και τα μεταφέρω:

Αφού τα άτομα του Ανταλλακτικού Παζαριού της Πλατείας Συντάγματος έστησαν για το Πασχαλινό Ανταλλακτικό Παζάρι που είχε αναγγελθεί εδώ και μέρες στο f/b, πλάκωσε η Δημοτική Αστυνομία. Η οποία και τους ζήτησε να τα μαζέψουν γιατί αλλιώς θα προχωρούσε σε κατάσχεση λόγω έλλειψης αδείας!
Εκτιμώντας ότι δεν ήθελαν να ρισκάρουν την κατάσχεση των βιβλίων (που τα έχει φέρει ο κόσμος σε τόσα παζάρια) οι άνθρωποι του Ανταλλακτικού πήγαν στο "Εμπρός" όπου και καλούν όσους και όσες θα πήγαιναν στο Σύνταγμα. Το Ανταλλακτικό Παζάρι γίνεται κανονικά στο Εμπρός!

Το προφανές συμπέρασμα είναι ότι ο χώρος της Πλατείας Συντάγματος δεν είναι πια δημόσιος, ανήκει στον Καμίνη. Κι αυτός με τα τσιράκια του ορίζουν ότι δεν πρέπει πια εκεί να γίνονται οριζόντιες πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά μόνο προωθητικές ενέργειες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας (να παίρνουμε τζάμπα νούμερα για κινητά).

Μόλις συνταχθεί κάποια καταγγελία από το Ανταλλακτικό Παζάρι της Πλατείας Συντάγματος, θα την ανεβάσω με update.

keipi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου