Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΒΑΛΑ- ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Ομάδα περίπου 50 συντρόφων επιτέθηκαν στην περιφρούρηση των φασιστών (για την εκδήλωση των Ιμίων), στο κέντρο της καβάλας.  Αφού χτύπησαν την περιφρούρηση και έδιωξαν τα ασπόνδυλα από την πλατεία φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.

Κατά την αποχώρηση της ομάδας, κάποια ασπόνδυλα προσπάθησαν να χτυπήσουν την ομάδα αλλά δέχτηκαν την απάντηση των συντρόφων αρπάζοντας μπόλικες και αποχώρησαν ματωμένοι.

Το σημαντικό είναι πως αμέσως μετά ομάδα 4-5 ασπόνδυλων κινήθηκαν σε μαγαζί συντρόφου (κλειστό), του έσπασαν την βιτρίνα ενώ προσπάθησαν να το βάλουν και φωτιά. Φυσικά δεν πέρασε από το μυαλό τους ότι από επάνω υπάρχει κατοικία, που έθεταν σε κίνδυνο τις ζωές αθώων πολιτών. Οι αθώοι πολίτες σώθηκαν (όπως και το μαγαζί)  από άσχετο κόσμο που έσβησαν το φλεγόμενο ρούχο που πέταξαν τα ασπόνδυλα.

Το παραλήρημα των ασπόνδυλων μετά το ξύλο που έφαγαν δεν σταμάτησε εδώ.

Παρέα νεαρών που ήταν άσχετοι με το σκηνικό περνώντας από εκεί κυνηγήθηκαν και χτυπήθηκαν από τα 25 ασπόνδυλα που τις είχαν αρπάξει νωρίτερα.

Φυσικά οι μπάτσοι έκαναν χώρο και πλάτες στα ασπόνδυλα για να μπορούν να χτυπάνε άσχετους πολίτες και να σπάνε περιουσίες πολιτών.

Οι φασίστες αυτή τη στιγμή παραμένουν στην πλατεία με την ανοχή της αστυνομίας τραμπουκίζοντας άσχετο κόσμο.



Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση...

athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου