Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Φάκελος με σφαίρες σε Προβόπουλο και Πρετεντέρη

Φάκελο με δύο σφαίρες δέχτηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργος Προβόπουλος, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής. Αντίστοιχο φάκελο έλαβε και ο δημοσιογράφος του mega, Γιάννης Πρετεντέρης. Την ευθύνη για τις αποστολές των επιστολών ανέλαβε η οργάνωση «Λαϊκοί Τιμωροί».



Αναφορικά με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, ο φάκελος έφτασε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία του. Μαζί με τις σφαίρες βρέθηκε και επιστολή με απειλητικό περιεχόμενο.

Μέλη του προσωπικού του γραφείου του Γιώργου Προβόπουλου εντόπισαν το φάκελο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και ο φάκελος παρελήφθη και εστάλη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Την ευθύνη για τις αποστολές των επιστολών ανέλαβε η οργάνωση «Λαϊκοί Τιμωροί», σύμφωνα με το mega

Υπενθυμίζεται ότι πριν από σχεδόν ένα χρόνο, στις 4 Φεβρουαρίου 2013, φάκελος με σφαίρες και απειλητικό σημείωμα που υπογραφόταν από την «Κρητική Επανάσταση» είχε φτάσει στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Σφαίρες είχε στείλει και η οργάνωση «6η Δεκέμβρη» στις αρχές του 2010 και ανέλαβε την ευθύνη ύστερα από βομβιστική ενέργεια στη Γενική Γραμματεία Τύπου, ενώ τον Δεκέμβριο του 2008 επίσης είχαν σταλεί σφαίρες Καλάσνικοφ σε δικαστικούς χωρίς να ανακοινωθεί τίποτε.
http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου