Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Στις γειτονιές του Παύλου δεν περνάει ο φασισμός

Σήμερα Σάββατο 25/1 τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής είχαν το θράσος να εμφανιστούν στο Κερατσίνι, σε μια προσπάθεια να σπείρουν το φόβο στις γειτονιές μας.
Οι ομάδες εφόδου έδειξαν το «αντριλίκι» τους για μια ακόμα φορά. Κάνοντας παρέλαση με στρατιωτικό βηματισμό και περιβολή μοίραζαν φυλλάδια με το ζόρι ακόμα σε όσους τα αρνήθηκαν.  Στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου φώναζαν φασιστικά συνθήματα και κατέβασαν το πανό που είχε αναρτηθεί από την πρώτη μέρα, στο σημείο της δολοφονίας.
Με την ανοχή και την αδιαφορία της αστυνομίας προχωρούσαν τρομοκρατόντας τον κόσμο, σκιζοντας αφίσσες και ξυλόνοντας ότι πανό έβρισκαν μπροστά τους. Φτάνοντας στην πλατεία Λαού,με ασπίδα προστασίας γνωστών ασφαλιτών  της περιοχής, και πλήρη απουσία αστυνομίας, επιτέθηκαν στο στέκι του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου Ρεσάλτο.
Η προσπάθεια των δολοφόνων να ξαναπατήσουν το πόδι τους τις γειτονιές του Κερατσινίου,  της Δραπετσώνας και των τριγύρω περιοχών θα πέσει στο κενό γιατί θα μας βρουν όλους απέναντι τους! Η μάσκα της Χρυσής Αυγής «που πολεμάει το σύστημα» έπεσε με τις δολοφονίες των εργατόπαιδων Σαχζάτ Λουκμάν και Παύλου Φύσσα.
Ο Αντιφασιστικός συντονισμός Κερατσινίου Δραπετσώνας Περάματος καλεί όλους τους αντιφασίστες , τις συλλογικότητες, συλλόγους και σωματεία σε συνάντηση, αύριο Κυριακή στις 5.00 μμ στο χώρο της Εργατικής Λέσχης για την οργάνωση της αντιφασιστικής δράσης.
http://www.antinazizone.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου