Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Φυγας θεωρείται ο Σακκάς-ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ

Δεν εμφανίσθηκε ως όφειλε στο τμήμα ασφαλείας Καμινίων ο Κώστας Σακκάς, ο οποίος φέρεται ως ύποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και ως εκ τούτου αναζητείται από την αστυνομία καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο κ. Σακκάς αναζητείται από τις 12 τα μεσάνυχτα.

Ο Κώστας Σακκάς είχε απολογηθεί τον Ιανουάριο ενώπιον του ανακριτή, καθώς σύμφωνα με την κατηγορία είχαν ταυτοποιηθεί αποτυπώματά στη γιάφκα της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, στο Χαλάνδρι.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την Αττική και τη χώρα, εμφάνισης κάθε Δευτέρα σε αστυνομικό τμήμα υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του.

Επίσης του είχαν επιβληθεί, απαγόρευση οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και αφαίρεσης διαβατηρίου και αστυνομικής ταυτότητας.

Ο Κώστας Σακκάς έχει αρνηθεί ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στην τρομοκρατική οργάνωση, ενώ αναφορικά με τα δαχτυλικά αποτυπώματα που εντοπίστηκαν σε δύο σακούλες πολυκαταστήματος, φέρεται να υποστηρίζει ότι αυτά εντοπίστηκαν σε κινητά αντικείμενα χωρίς αυτόνομο ποινικό ενδιαφέρον.

Όσον αφορά στους συγκατηγορούμενους του που έχουν αναλάβει την ευθύνη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, έχει δηλώσει ότι διατηρούσε μόνο φιλικές και κοινωνικές σχέσεις.>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου