Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μηνύσεις κατά του «Μπαλούρδου» της Ελληνοφρένειας από αστυνομικούς

Μηνυτήρια αναφορά στην «Ελληνοφρένεια» προσανατολίζεται να υποβάλει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, καθώς είναι άκρως ενοχλημένη από τον… Μπαλούρδο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σατυρική εκπομπή. Επιπλέον επιρρίπτονται ευθύνες και στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας αναφέρει ότι «αποτελεί πρόκληση και πολλά ερωτηματικά από πλευράς υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη καθώς και του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. η διαπόμπευση που δέχονται οι αστυνομικοί, ιδιαιτέρως της ΥΑΤ και ομάδας ΔΕΛΤΑ από την σατiρική σειρά “Ελληνοφρένεια” που παρουσιάζεται στην τηλεόραση του Alpha χωρίς κάποιος να παίρνει θέση».

Επίσης σημειώνει ότι «συγκεκριμένα εμφανίζονται ... ηθοποιοί που φέρουν πλήρη επιχειρησιακή στολή των ΥΑΤ, με όλα τα εμβλήματα και διακριτικά του Σώματος, ως επίσης και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, τους οποίους οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές, τους χλευάζουν και συχνά τους κοσμούν με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και άσεμνες χειρονομίες, αφήνοντας μηνύματα ότι πρόκειται περί ηλιθίων».

«Θεωρούμε ότι η παρέμβαση πρέπει να είναι άμεση καθόσον προσβάλει τους συναδέλφους που υπηρετούν στις υπηρεσίες αυτές αλλά και γενικότερα προς όλους τους συναδέλφους και γεννά ερωτήματα αν και ποιοι έδωσαν την άδεια και την συγκατάθεση τους σε κάτι τέτοιο αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης,  στην οποία επισημαίνεται ότι προσανατολίζεται  στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς ενώ καλείται η  ΠΟΑΣΥ να πάρει θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου