Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στο Praktiker στο Αιγάλεω

Οι εργαζόμενοι στο Praktiker και το Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα Praktiker στο Αιγάλεω την Πέμπτη 18:00 το απόγευμα.

Στο εν λόγω υποκατάστημα εργαζόταν ο άτυχος 49χρονος υπάλληλος του πολυκαταστήματος Praktiker, ο οποίος  εξαναγκάστηκε να υπογράψει την παραίτησή του, ώστε να μη φανεί ως απόλυση. Δύο μέρες μετά, βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του.

Οι συνάδελφοι του ζητάνε άμεση διερεύνηση των αιτίων που οδήγησαν στην αυτοκτονία του εργαζόμενου. Κάνουν λόγω για απάνθρωπες συνθήκες εργασίας και καταγγέλουν την δ/νση ότι καλλιεργεί κλίμα εκφοβισμού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των εργαζομένων:

Κάθε εργαζόμενος στο Praktiker, κάθε αγωνιστής της ζωής, κάθε σύντροφος της αριστεράς και του α/α χώρου οφείλουμε από κοινού να συζητήσουμε και να εκπονήσουμε ένα σχέδιο μάχης για να μην περάσει στα ψιλά η δολοφονία του συναδέλφου μας στο Praktiker.

Πρώτο ραντεβού μάχης και αγώνα αποφασίστηκε να δοθεί στο κατάστημα όπου εργαζόταν ο δολοφονημένος εργαζόμενος Σ.Β.: στο Αιγάλεω επί της Ιεράς Οδού. Την Πέμπτη 20 Φλεβάρη συγκεντρωνόμαστε στην Ιερά Οδό 339 απέναντι από το 9ο δημοτικό σχολείο, στις 6μμ.

Το κάλεσμα είναι ανοιχτό και αφορά όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου