Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Αστυνομικοί έκαναν ηλεκτροσόκ σε κωφάλαλο γιατί θεώρησαν πως τους ... κορόιδευε

Αστυνομικοί έκαναν ηλεκτροσόκ σε κωφάλαλο γιατί θεώρησαν πως τους ... κορόιδευε
Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση που έρχεται τη Νότια Καλιφόρνια με πρωταγωνιστή έναν κωφάλαλο, ο οποίος όπως υποστηρίζει δέχθηκε άγρια επίθεση από αστυνομικούς.

Ο Jonathan Meister ανέφερε πως το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε όταν επιχείρησε με τη

νοηματική γλώσσα να επικοινωνήσει μαζί τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το Jonathan οι αστυνομικοί αφού τον χτύπησαν στη συνέχεια του έκαναν ηλεκτροσόκ.

Ολα συνέβησαν ένα βράδυ όταν ο κωφάλαλος πήγε να πάρει τα πράγματά του από ένα σπίτι από το οποίο είχε μόλις μετακομίσει. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, όταν είδαν τον νεαρό, θεώρησαν πως είναι κλέφτης.Ετσι, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγει έξω από τον κήπο όπου τον εντόπισαν.



Από την πλευρά του, ο Jonathan επιχείρησε να τους εξηγήσει πως πρόκειται για παρεξήγηση, χρησιμοποιώντας φυσικά τη νοηματική γλώσσα.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, οι αστυνομικοί που θεώρησαν ότι τους κοροϊδεύει τον άρπαξαν από τους καρπούς και τον γύρισαν ανάποδα.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον κόλλησαν στον τοίχο, ενώ ένα από αυτούς του έριξε δύο γονατιές στο στομάχι. Ο άλλος αστυνομικός τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο επανειλημμένως και στη συνέχεια του έκαναν και ηλεκτροσόκ.

Σύμφωνα με τη New York Daily News, ο κωφάλαλος λιποθύμησε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του φορέσουν χειροπέδες.

http://www.bloko.gr/kosmos/astynomikoi-ekanan-hlektrosok-se-kwfalalo-giati-thewrhsan-pws-toys-koroideye.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου