Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Coca Cola: Οι απεργοί ανταποδίδουν την αλληλεγγύη

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

"Το Δ.Σ. του Σωματείου μας και όλοι οι απεργοί της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης που βρισκόμαστε τέσσερις μήνες σε απεργία στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ που αντιστέκονται στις πιέσεις της εταιρείας και δεν υπογράφουν ατομικές συμβάσεις εργασίας κάτι που θα έχει ως επακόλουθο την μείωση των μισθών τους, το χάσιμο όλων των δικαιωμάτων τους και τον άμεσο κίνδυνο να βρεθούν σύντομα όλοι απολυμένοι.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα τους και δηλώνουμε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις".

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

"Το Δ.Σ. του Σωματείου μας και όλοι οι απεργοί της Κόκα Κόλα Θεσσαλονίκης που βρισκόμαστε τέσσερις μήνες σε απεργία συμπαραστε- κόμαστε στους αγωνιζόμενους συναδέλφους μας στο Καζίνο Ξάνθης που δίνουν έναν αγώνα ενάντια στην αυθαιρεσία της εργοδοσίας.

Η εταιρεία συνεχίζει να μην καταβάλλει τα δεδουλευμένα των συναδέλφων και τα ποσά που προέκυψαν από δικαστικές αποφάσεις υπέρ των εργαζομένων, παρεμβαίνει στα συνδικαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων που κατοχυρώνονται από το σύνταγμα ασκώντας «κριτική» στο ζήτημα της χρήσης συνδικαλιστικών αδειών και απειλώντας ότι θα μεταφέρει την επιχείρηση εκτός Ξάνθης.

Εμείς οι απεργοί της Κόκα Κόλα εκφράζουμε την συμπαράστασή μας και δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου