Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Νέα πρόκληση της φασιστικής συμμορίας της ΧΑ στη Γλυφάδα

Ούτε στην Γλυφάδα, ούτε πουθενά........Το τελευταίο διάστημα γίνεται μια προσπάθεια από μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης της χρυσής αυγής, να υποδυθούν τους φιλήσυχους πολίτες που ενδιαφέρονται για τα κοινά του δήμου της Γλυφάδας. Για τον σκοπό αυτό 4-5 άτομα μέλη της Χρυσής αυγής, παρακολουθούν τα τελευταία δημοτικά συμβούλια του δήμου Γλυφάδας, ενώ στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 11 Ιουνίου βγάζοντας τα μπλουζάκια με τα διακριτικά της οργάνωσής τους και φορώντας τα ρούχα του φιλήσυχου πολίτη είχαν το θράσος να θέλουν να παρέμβουν και στο δημοτικό συμβούλιο.


Όσο και αν θέλουν όμως να φορέσουν το μανδύα της υπεύθυνης και φιλήσυχης δύναμης που νοιάζεται, για τα προβλήματα των κατοίκων, εμείς γνωρίζουμε ότι οι εκπρόσωποι της χρυσής αυγής είναι εκπρόσωποι των δολοφονικών επιθέσεων σε μετανάστες και αγωνιστές, εκπρόσωποι της σύγχρονης Κρυπτίας όπως ο βουλευτής τους είχε ομολογήσει σε ομιλία του.

Οι εκπρόσωποι της χρυσής αυγής στην Γλυφάδα είναι εκπρόσωποι του αυταρχισμού και του μίσους απέναντι σε κάθε τι που αγωνίζεται σε κάθε τί που λέει κάτι διαφορετικό από αυτό της οργάνωσής τους. Είναι τελικά οι εκπρόσωποι των κατασκευαστών, των εφοπλιστών και τον τραπεζών τα συμφέροντα τον οποίων υπερασπίζονται με την πρώτη ευκαιρία μέσα και έξω απ' την βουλή.

Δεν μπορούν να πείσουν κανένα ότι νοιάζονται για τα προβλήματα του κόσμου της περιοχής αυτοί που σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα παίρνουν το μέρος της εξουσίας, την κυβέρνησης και είναι τα πιο πιστά σκυλιά στην υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών. Η μόνη έγνοια των χρυσαυγιτών είναι το πώς θα επιτεθούν στους αδύναμους. Νιώθουν άνετα με τους ισχυρούς αλλά θεωρούν μιάσματα τον κόσμο του αγώνα.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για πολλούς ακόμα, οι αρνητές τους ολοκαυτώματος, αυτοί που προσβάλουν την μνήμη των παππούδων μας και τους 700.000 νεκρούς Έλληνες της ναζιστικής θηριωδίας είναι ανεπιθύμητοι στην Γλυφάδα και παντού.

Δεν είναι ο δικός μας ρόλος να προασπίσουμε την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Η κύρια μορφή αντιπαράθεσης με την χρυσή αυγή βρίσκεται στην οργανωμένη πάλη του λαού μας, βρίσκεται στους μαζικούς πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες, απέναντι στις βάρβαρες πολιτικές που εφαρμόζονται, απέναντι στον φασισμό και τον ρατσισμό. Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε τους χρυσαυγίτες να υποδύονται τον θεσμικό παράγοντα στην περιοχή, ούτε μπορούμε να αφήσουμε να εκφυλιστεί και να υπονομευτεί η δυνατότητα που έχουν κατακτήσει οι κάτοικοι της περιοχής να παρεμβαίνουν στα δημοτικά συμβούλια για τα πραγματικά προβλήματά τους.

Μια πρώτη απάντηση δόθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 12/06.

Η πολιτική αλητεία της στοχοποίησης πολιτικών χώρων και αγωνιστών μέσα από φωτογραφίες και κατάπτυστα δημοσιεύματα θα έχει δυναμική απάντηση.

Καλούμε όλες τις οργανώσεις και τις δομές του κινήματος να πάρουν θέση και να απομονώσουν την ναζιστική συμμορία.

Ως πρωτοβουλία αντιφασιστικής δράσης καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, την νεολαία και όλο τον λαό της περιοχής να συμμετέχουν στις συνελεύσεις μας, να δυναμώσουν την πάλη μας. Όλος ο λαός που πλήττεται βάναυσα απ' την εφαρμοζόμενη πολιτική πρέπει να ενεργοποιηθεί.

Η φασιστική απειλή μας χτυπάει όλο και ποιο συχνά την πόρτα. Για αυτό και είναι επιτακτικός ο συντονισμός με σωματεία τοπικές συλλογικότητες, φορείς και κατοίκους της περιοχής.

Οι σύγχρονοι υμνητές του Χίτλερ, οι θιασώτες των δικτατοριών Μεταξά και Παπαδόπουλου, οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων, οι προδότες του λαού θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει!

Οργανωμένα και μαζικά, σκληρά και αποφασιστικά σε κάθε νέα τους προσπάθεια να χύσουν το δηλητήριο τους στην ευρύτερη περιοχή μας.


ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ-ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!
Πρωτοβουλία Αντιφασιστικής Δράσης στα Νότια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου