Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Εσωτερικές οδηγίες της Digea σε ό,τι αφορά τη διακοπή του σήματος του 902


ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ 902
ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΚΤΙΚΑ-ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί κόψατε τον 902?

Από τις αρμόδιες αρχές μας ζητήθηκε, να διακόπτεται άμεσα οποιαδήποτε εκπομπή προγράμματος φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής αυτής, ως παράνομη.

Γιατί είναι παράνομη?
Διότι από τις 11/6 και 12 τα μεσάνυχτα και ως τη σύσταση νέου φορέα έχει πάψει η εκπομπή οποιουδήποτε προγράμματος που φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής της.

Και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα?
H Digea είναι Πάροχος Δικτύου και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, που λειτουργεί υπό καθεστώς Γενικής Αδείας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ). Ως τέτοιος, μπορεί να εκπέμπει ψηφιακά το σήμα νομίμως λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που μεταδίδουν αδειοδοτημένο από τις αρμόδιες αρχές πρόγραμμα.
Το τηλεοπτικό περιχόμενο των σταθμών υπόκειται εξ ολοκλήρου στον έλεγχο και την έγκριση των αρμοδίων κρατικών φορέων και η Digea δεν έχει τη δυνατότητα αυτοτελούς απόφασης επί της εκπομπής ή όχι κάποιου τηλεοπτικού σταθμού.
Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια, η Digea είναι υποχρεωμένη να συμμορφώνεται με τα όσα προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές.

Γιατί κόψατε την ΕΡΤ?
Τα κανάλια της ΕΡΤ δεν εκπέμπονται μέσω Digea. Η ΕΡΤ ως ένας από τους αδειοδοτημένους παρόχους δικτύου εξέπεμπε το ψηφιακό σήμα των καναλιών της μέσω δικής της πλατφόρμας.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
"Το τηλεφωνικό μας κέντρο έχει λάβει εκπαίδευση και παρέχει πληροφόρηση σε σχέση με την ψηφιακή μετάβαση και τα όποια ζητήματα, απορίες και προβλήματα σχετίζονται με αυτήν. Για ερωτήματα πέρα της ψηφιακής μετάβασης δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες."
ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6838700.

Πηγή Εγγράφου: Epitropesdiodiastop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου