Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Άδωνις: Να δυσκολέψουμε τη ζωή των μεταναστών για να φύγουν


Αίσθηση προκαλεί η πρόταση του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη για την αντιμετώπιση του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης στη χώρα. Σύμφωνα με τον βουλευτή, η λύση είναι να κάνεις όσο μπορείς πιο δύσκολη τη ζωή των μεταναστών για να φύγουν από τη χώρα!




Μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 FM του Βόλου και ερωτηθείς να σχολιάσει την καταγγελία του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Αντώνη Λιακόπουλου ότι πιάνουν τους μετανάστες στην Ομόνοια και αναγκάζονται να τους αφήνουν στην Ανάβυσσο, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:




«Ένας από τους στόχους είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Ένας από τους τρόπους για να τους πείσεις ότι είναι πλέον μη επιθύμητοι είναι η συχνή προσαγωγή τους».

«Kαι να τους αναγκάζεις να γυρνάνε από την Ανάβυσσο στην Ομόνοια με τα πόδια;», επέμεινε ο δημοσιογράφος.

«Να τους κάνεις τη ζωή όσο μπορείς πιο δύσκολη για να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το αεροπλάνο και να φύγουν. Υπάρχει και το πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού . Αν κάποιος κάνει το ταξίδι από την Ανάβυσσο στην Αθήνα καμία 15αριά φορές με τα πόδια(!) , μπορεί να σκεφτεί να πάρει τα λεφτά που του δίνουμε να πάρει το αεροπλανάκι και να επιστρέψει στην πατρίδα του», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου