Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ο Σαμαράς έβαλε άρθρο για την ΕΡΤ στην απεργοσπαστική «Καθημερινή της Κυριακής»

Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει τις ίδιες καραμέλες περί «κάστρου σπατάλης» σχετικά με την ΕΡΤ και περί «συντεχνιών» που απεργούσαν όταν ερχόταν ξένος ηγέτης, συκοφαντώντας τις απεργίες των εργαζομένων.
.

Συνεχίζοντας στην επιθετική γραμμή, κάνοντας ότι δεν βλέπει το ευρύ κύμα διαμαρτυρίας για το «μαύρο» στην ΕΡΤ ο Αντ. Σαμαράς συνεχίζει την επίθεση στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ αλλά πλέον και σε όλο τον κόσμο που συμπαρίσταται.

Ενδεικτικό απόσπασμα:

Ο ελληνικός λαός δεν έχει αντίρρηση να υποστεί προσωρινά κάποιες θυσίες για να ορθοποδήσει η χώρα και να ωφεληθεί ο ίδιος και τα παιδιά του. Αρκεί αυτές οι θυσίες να μοιράζονται δίκαιο. Όχι να χτυπάμε μονίμως τους αδύναμους και ανυπεράσπιστους, την ώρα που μένει άθικτη η 'μεγάλη' συντεχνία των προνομιούχων και των βολεμένων. Γιατί αυτή διαμαρτύρεται τώρα. Και γι' αυτό διαμαρτύρεται: γιατί φοβάται ότι τώρα θα χτυπηθούν στα αλήθεια τα προνόμιά τους. Και θα επιβληθεί στοιχειώδης δικαιοσύνη.

Δεν παραλείπει δε να ρίξει το «τυράκι» της  επαναπρόσληψης και της «γενναιόδωρης» αποζημίωσης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ:

Προφανώς δεν αντιδικούμε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Δεν είναι αυτοί το πρόβλημά μας. Άλλωστε, αρκετοί απ' αυτούς θα ξαναπροσληφθούν στον νέο Οργανισμό. Αλλά αξιοκρατικά αυτή τη φορά. Και όλοι θα αποζημιωθούν γενναιόδωρα. Το πρόβλημα το έχουν τα 'κυκλώματα' που απομυζούσαν τη δημόσια ραδιοτηλεόραση χωρίς να την υπηρετούν και το έκαναν με τον πιο αλαζονικό τρόπο.
http://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου