Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

"Για την περίπτωση της Ε.Ρ.Τ." - ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Για μια ακόμη φορά

ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ!

  Και με την περίπτωση της Ε.Ρ.Τ. είναι ολοφάνερο σ’ όλους πλέον πως λειτουργεί το κράτος. Η «Δημοκρατία» τους με πρακτικές Χούντας υλοποιεί τα συμφωνηθέντα από την τρικομματική συμμορία. Αρωγός η «αντισυστημική» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και από πίσω πρόθυμος ο Καρατζαφύρερ.

  Στη συνέχεια ακούσαμε συνδικαλιστές και δημοσιογράφους – εκφωνητές να μιλάνε για φίμωση της «ελεύθερης ενημέρωσης», για «αντισυνταγματική, αντιδημοκρατική» κ.λπ. συμπεριφορά από την πλευρά της κυβέρνησης.

  Σ’ άλλες περιπτώσεις ανάλογης ή και χειρότερης κρατικής βίας και αυθαιρεσίας και στην προσπάθεια φίμωσης διακίνησης ειδήσεων και ιδεών, όπως π.χ. η προσπάθεια και η πρόσκαιρη αναστολή του Athens Indymedia: ΜΟΥΓΚΑ!

  Ας είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι με όλους.

  Καμιά αλληλεγγύη και συμπάθεια σε διευθυντές, στελέχη, συμβούλους, γραμματείς και φαρισαίους, παρατρεχάμενους με προκλητικά μεγάλους μισθούς (και σε περίοδο «κρίσης»), κομματόσκυλα διορισμένα από την εκάστοτε κυβέρνηση.

  Το ίδιο ισχύει και για μεγαλοδημοσιογράφους (διπλό και τριπλοθεσίτες οι περισσότεροι) που εργολαβικά έχουν αναλάβει τη χάλκευση (την παραποίηση γεγονότων και ειδήσεων) παραπληροφορώντας και προπαγανδίζοντας, επιχειρώντας να χειραγωγήσουν και να τρομοκρατήσουν τον λαό.

  Πόσες φορές δεν γίναμε φερέφωνα και αναμεταδότες των δελτίων τύπου της Γ.Α.Δ.Α.;

  Πόσες φορές δεν στοχοποιήσαν πολιτικούς χώρους, αγωνιστές και ιδεολογίες και δεν στήσανε ολόκληρες εκπομπές για να στιγματίσουνε, να δικάσουνε και να καταδικάσουνε με «αντικειμενικότητα» πάντα;

  Πόσες φορές έχοντας γνώμη και άποψη για τα πάντα δεν λειτούργησαν ως Γκεμπελίσκοι;

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ – ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ» ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝΕ ΟΣΟΝΟΥΠΟ!

  Την αλληλεγγύη όμως θα την προσφέρουμε στους χαμηλόμισθους της Ε.Ρ.Τ., στον εργαζόμενο απλό υπάλληλο που βρέθηκε ξαφνικά άνεργος και αυτός, που μαζί με άλλους εργαζόμενους, συνταξιούχους κ.λπ. βιώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο

ΤΑ «ΚΑΛΑ» ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ.

  Αυτούς λοιπόν τους προτείνουμε (και ας γίνουν το παράδειγμα) να καταλάβουν τα κτίρια της Δημόσιας τηλεόρασης και χρησιμοποιώντας τον τεχνικό εξοπλισμό (όλα αυτά ανήκουν άλλωστε στον λαό και από αυτόν είναι πληρωμένα)

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ρ.Τ. ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.



Υ.Γ.1.: Αλληλεγγύη στους συντρόφους – αγωνιστές αιχμάλωτους του κράτους στα μπουντρούμια της «Δημοκρατίας» και ειδικά στον απεργό πείνας Κ. Σακκά.

Υ.Γ.2: Αλληλεγγύη στους διωκόμενους συντρόφους στην υπόθεση του Σούπερ Μάρκετ “Γαλαξίας”.

Υ.Γ.3: Αλληλεγγύη στον αγωνιστή εκπαιδευτικό υπό απόλυση.



ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ



ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου