Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ελεγκτές ΜΕΤΡΟ: Ποιοι είναι οι τραμιστες ή ντορακια και ποια τα ανταλλάγματα που παίρνουν


Οι καταγγελίες για βάναυση συμπεριφορά των ελεγκτών των ΜΜΜ έρχονται καθημερινά στο Κίνημα Δεν Πληρώνω. Μαζί με αυτές τις καταγγελίες έρχονται και πληροφορίες για το ποιόν των ελεγκτών.
Πρόσφατα στο παιχνίδι μπήκαν και οι αστυνομικοί που κατοικοεδρεύουν στους κεντρικούς σταθμούς όπως στην Αττική, το Σύνταγμα, Ομόνοια  κλπ.
Στο δόγμα του Δένδια, του Χατζηδάκη και της μνημονιακής παρέας τους για καταπολέμηση της "λαθρεπιβίβασης", έχουν, στον τομέα των ΜΜΜ, την αγαστή συνεργασία των ελεγκτών.
Εκατοντάδες εργαζόμενοι άλλαξαν εν μία νυκτί ειδικότητα και έγιναν ελεγκτές. Διάλεξαν τυχαίους; Ασφαλώς όχι.
Στο Μετρό μετατέθηκαν τα λεγόμενα ντοράκια ή τραμίστες.
Ντοράκια γιατί τους διόρισε η Ντόρα. Τραμίστες γιατί διορίστηκαν στα τραμ. Και από εκεί αποσπάστηκαν στον έλεγχο εισιτηρίων.
Οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση.
Τραμίστας ήταν ο ελεγκτής που ενεπλάκη στην σύλληψη και δίκη στο αυτόφωρο του συναγωνιστή μας Γιάννη Δαμουλή, ο οποίος τελικά αθωώθηκε πανηγυρικά.

Γιατί στήνουν καραούλι στον άνεργο. τον φτωχό τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον μετανάστη  και καραδοκούν να του βάλουν το υπέρογκο πρόστιμο;
Για να πουλήσουν μούρη και εξουσία;
Γιατί πιστεύουν στις αρχές του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων;
Τα αίτια δεν είναι μόνο αυτά.
Υπάρχουν και τα μπόνους.
Έτσι:
Σε κάθε 7 πρόστιμα παίρνουν 1 δεδουλευμένο ρεπό.
Σε κάθε 10 πρόστιμα παίρνουν 2 δεδουλευμένα ρεπό.

Τι σημαίνει το δεδουλευμένο ρεπό;
Ότι στα χαρτιά εμφανίζεται ότι έχει ρεπό και τον καλεί η υπηρεσία να δουλέψει. Άρα, στην πράξη το μεροκάματο διπλασιάζεται.

Μιλάνε για "λαθρεπιβίβαση"  οι επικίνδυνοι για την ζωή μας και την χώρα μας μνημονιακοί πολιτικοί που έχουν γονατίσει κάθε πολίτη, νεολαίο, συνταξιούχο, άνεργο ή χαμηλά αμειβόμενο.
Αυτοί είναι οι λαθρεπιβάτες της ζωής μας που έχουν οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία.
Πρέπει το συντομότερο δυνατόν να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα υπάρχει σεβασμός των δικαιωμάτων μας και θα έχουμε απαλλαγεί από όλους αυτούς τους δυναστές που εξουσιάζουν  την ζωή μας.


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου