Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Συνεχής ενημέρωση απο Ραδιομέγαρο


17:10 Η ΕΡΤ World είναι ξανά στον αέρα. Εκπέμπεται από τον hotbird στις ίδιες ρυθμίσεις


17:05 Ομόφωνη απόφαση απο το διασωματειακό των εργαζομένων  για συνέχιση της κινητοποίησης. Καλούν για στήριξη.

16:35  Στη Γ.Α.Δ.Α μεταφέρθηκε βαν εξωτερικών μεταδόσεων που συνεργαζόταν με την ΕΡΤ. Τρεις εργαζόμενοι έχουν προσαχθεί, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δ. Τρίμης. Νομικοί κινούνται προς τα εκεί.

16:15 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Αγία Παρασκευή

16:05 Η ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλει ότι συνέλαβαν ιδιώτη τον οποίον είχε καλέσει για να καλύψει τα γεγονότα. Μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ ενώ θα μεταβεί εκεί αντιπροσωπεία της ΠΟΣΠΕΡΤ (news247.gr)

16:00 Παρόντος και του πρόεδρου της ΕΣΗΕΑ, σωματεία εργαζομένων συζητούν την πορεία των κινητοποιήσεων (@ypoptomousi)

14:55 Συναυλία προγραμματίζεται για αύριο στις 18:30 με όλα τα μουσικά σχήματα της ΕΡΤ.

14:45 Στο κτίριο της ΕΡΤ έχουν στηθεί ομάδες επικοινωνίας για ΜΜΕ και  ξένους δημοσιογράφους (στη φωτογραφία ξένοι ανταποκριτές στο προάυλιο του Ραδιομεγάρου) αλλά λόγω δικτύων είναι δύσκολες οι επικοινωνίες (@ypoptomousi). Στις 16:00 θα γίνει Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ.

14:20 Προαύλιο της ΕΡΤ: Σημαίες και συνθήματα από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Αντιεξουσιαστική Κίνηση - συνεχίζει να συρρέει κόσμος από την Μεσογείων (όπου είναι πλημμυρισμένα από κόσμο και τα δύο ρεύματα)

13:15 Ένα τεράστιο ποτάμι φτάνει από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής μέχρι το Ραδιομέγαρο. Δυναμικό παρόν από οργανώσεις, κόμματα και σωματεία μέσα και έξω από την ΕΡΤ.

13:05 Όλη η Μεσογείων είναι μια ατελείωτη πορεία και από τις δύο πλευρές που οδηγούν στο Ραδιομέγαρο. Εκτός λειτουργίας εδώ και λίγη ώρα και η επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ. Πληκτρολογώντας www.ert.gr θα διαπιστώσετε πως το site είναι εκτός λειτουργίας. Ο μοναδικός σταθμός που δεν κάνει απεργιακό πρόγραμμα είναι ο «ΣΚΑΪ 100,3». -

12:05 Ο κόσμος συρρέει μαζικά στο ραδιομέγαρο και από τα δύο ρεύματα της Μεσογείων. Γεμάτοι οι δρόμοι από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής μέχρι την ΕΡΤ. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την προσέλευση του κόσμου καθώς δε βρέχει εδώ και αρκετή ώρα στην περιοχή. Η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία στα στενά του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής δημιουργώντας κυκλοφοριακό χάος και δυσκολέυοντας τους οδηγούς.

11:40 Τουλάχιστον 5.000 οι συγκεντρωμένοι και αυξάνονται όσο περνάει η ώρα

11.18 π.μ. Κλειστή η Μεσογείων από τους συγκεντρωμένους.

11.15 π.μ. Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΕΡΤ: Σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στη συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

11.05 π.μ. Η Αγία Παρασκευή στέλνει το μήνυμα αντίστασης στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις. Κατάμεστο το προαύλιο του Ραδιομεγάρου με αλληλέγγυους. Το ΠΑΜΕ έχει προσυγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Νομισματοκοπείο.

10.35 π.μ. Ήδη έχει αρχίσει να πυκνώνει η συγκέντρωση στο Ραδιoμέγαρο της ΕΡΤ. Πολύς κόσμος καταφθάνει για τη μεγάλη διαδήλωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 11. Κανονικά κυκλοφορούν μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ. Εμπρός, λοιπόν, όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου