Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Επιστολή μίσους προς Μουσουλμάνους με το σήμα της Χρυσής Αυγής


Η επιστολή έχει το έμβλημα της Χρυσής Αυγής και είναι γραμμένη στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα αραβικά.

Ευθεία απειλή κατά των Μουσουλμάνων καταγγέλλει ότι δέχθηκε την Παρασκευή η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας με απειλητικό σημείωμα που ταχυδρομήθηκε επίσημα από κεντρικό ταχυδρομείο των Αθηνών. Η Ένωση ζητεί την παρέμβαση της Πολιτείας για τη διερεύνηση του θέματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης, το υβριστικό σημείωμα απειλεί τους Μουσουλμάνους με αίμα, και δίνει διορία ενός μήνα ώστε οι Μουσουλμάνοι, Έλληνες και αλλοδαποί, να εκκενώσουν τη χώρα αλλιώς «θα τους σφάζουν σαν τα κοτόπουλα».

«Το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι γενικά στους μετανάστες (που προς το παρόν είναι στην κορυφή της ρατσιστικής ατζέντας) και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων», τονίζει η Μουσουλμανική Ένωση.

«Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή» καταλήγει η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης.

Πηγή: skai.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου